©AFP
©AFP

Centar Dalasa izgubio kompas, pa zakucao na svoj koš (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.07.23. | 04:12

Potez Markusa Bingema će definitivno obeležiti ovu sezonu Letnje lige

Markus Bingem je prethodnog leta dobio priliku da se dokaže u Dalasu, međutim izdanje tokom predsezonskih obaveza nije bilo dovoljno ubedljivo, a kamen spoticanja za mladog centra predstavljala je i povreda zgloba koja ga je odvojila od G lige i Teksas Ledžendsa.

Posle višemesečnog oporavka Bingem se vratio na teren i pokušao da se još jednom nametne Maveriksima kroz igre u Letnjoj ligi, ali će ovosezonski učinak ostati u senci poteza sa večerašnje utakmice protiv Indijane.

Izabrane vesti

U završnici utakmice, odnosno tri minuta i 50 sekundi pre kraja, Dalas je krenuo u napad, potpuno rasterećen usled ogromne prednosti (104:78). Najki Sibande je dodao loptu Bingemu koji je potpuno izgubio orijentaciju, zaleteo se ka svom košu i zakucao loptu. Neočekivana i neshvaljiva reakcija, srećom po Dalas nije rezultirala poenima, jer su arbitri dosudili napad za Indijanu usled prenošenja lopte Maveriksa nazad na svoju polovinu.

Saigrači mladog centra ostali su u čudu, dok se pomenuta akcija ispostavila kao jedina u kojoj je pogodio, te je drugu utakmicu u Letnjoj ligi završio bez postignutih poena.

Nesvakidašnji potez nije poremetio košarkaše Dalasa koji su rutinski priveli utakmicu kraju i slavili 112:91.



tagovi

Dalas MaveriksIndijana Pejsers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara