Andrea Trinkijeri i Joanis Sferopulos (©Star Sport)
Andrea Trinkijeri i Joanis Sferopulos (©Star Sport)

Efes udario u vrata kod Lasa i Paskvala, u fokusu su Trinkijeri i Sferopulos

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.05.23. | 19:51

Istanbulski klub i dalje traga za naslednikom Ergina Atamana

Vreme Ergina Atamana na klupi Efesa polako se bliži kraju, zbog čega se klupska uprava već sprema da kapariše čoveka koji će preuzeti kormilo u pokušaju da se ekipa vrati na krov Evrope.

Prvi pokušaji istanbulskog velikana nisu urodili plodom, pošto se navodno naišlo na negativan odgovor od Pabla Lasa i Ćavija Paskvala, zbog čega su sada u fokusu Andrea Trinkijeri i Joanis Sferopulos.

Izabrane vesti

Trinkijeri će takođe ovog leta biti u potrazi za novim angažmanom pošto će ga u Minhenu zameniti upravo Laso, koji je posle godinu dana odmora spreman da se posveti novom projektu i odgovori velikim ambicijama Bajerna koji dobija novog jakog sponzora i očekuje se veći budžet od sadašnjeg.

Italijanski stručnjak od ranije figurira za mesto trenera Virtusa, ali će situacija u Bolonji najviše da zavisi od statusa Serđa Skariola koga hoće Real, dok u Madridu gledaju šta će Čus Mateo da uradi prvo u majstorici sa Partizan Mozzart Betom u sredu od 21 čas, onda i do kraja španskog prvenstva, pa možda i na Fajnal foru Evrolige. Dosta je “ako“, pa samim tim je Trinkijeri interesantan Efesu koji je Italijana pratio i ranije.

Sferopulos je bez posla od februara prošle godine, kada je dobio otkaz na mestu trenera Makabija iz Tel Aviva, ali nije žurio sa pronalaženjem novog posla. Bilo je nekih sporadičnih spekulacija o mogućem povratku trenerskom poslu i ranije, ali izgleda da će ipak sačekati leto i trenersku vrtešku koja se od ranije najavljuje.

Svakako, biće zanimljivo leto ne samo za klubove, već trenere i igrače...


tagovi

Anadolu EfesAndrea TrinkijeriJanis SferopulosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara