Komentari na vest

FOTO: Razlog zbog kojeg je Lazareviću trojka degradirana u dvojku

G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Kaže jedan lik mi sve prodamo Berona,Lojda,Pantera? Kamo sreće da smo ih prodali. Jednostavno im istekne jednogodišnji ugovor i odu za boljim ponudama.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Nije to samo odlucilo, odlucile su sudije da se Zvezda ne odlepi... Samo je to odlucilo, inace bi ih odneli sa 15 razlike... Ali nema faul za zvezdu, ispred sudije na metar Micic izbacuje loptu u aut svira njima i niz drugih sudijskih gresaka... A ovo oduzimanje poena je samo jedna velika sramota....
T

Taribo West

pre preko 2 godine

100% trojka...

Darko Lazic

pre preko 2 godine

nista, daj brisi linije, i ovako linije nista ne znace, brisi i trojke i vracaj kosarku u 80te. u sta je bartomeu pretvorio kosarku ovo je bas fuj. ne.zbog poraza nego.i zbog licenci i svega vec 30 godina
G

Goust

pre preko 2 godine

Nije ovo bio odlucijuci detalj. Jbg, kalina je promasio dva slobodna u poslednjim sekundama. Svak cast na igri i necemo mu zameriti. Desava se. Bravo momci, bravo Kalina! Idemo dalje u pobede.
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Cestitajte Bartomeu rodjendan.
B

Bane 2

pre preko 2 godine

Какве везе има бела линија са поништавањем тројке ?!
a

argh

pre preko 2 godine

Je l ovo zvanična informacija? Pitam jer mislim da se ipak radi o Lazarevićevoj trojci iz ugla. Meni se odmah učinilo da je gazio, a sudije sudile trojku. Svakako, sudije su u poslednjih 10 minta napravile 4-5 grešaka na štetu Zvezde. I to očiglednih, tako da deluje da je bilo namere.
t

totinjo

pre preko 2 godine

ovo je strašno šta ove godine sudije rade zvezdi.pa svaki normalan čovek bi poludeo a posle te kažnjavaju za pljuvanje i drugo.ma treba motka jedna bre lopovi jedni
I

Ivan pfc

pre preko 2 godine

A onda posle utakmice sa Krkom pisete komentare tipa: Otimaj, Mnogo smo mocni i slicno. Karma je cudo.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Ponovicu se po ko zna koji put ove sezone da u EL koja iz godine u godinu napreduje u svakom pogledu samo sudije nazaduju i pored svih novotarija koje su im dostupne. Nije ovde rec samo o Zvezdi vec u globalu. Efes je veceras bio vidjen da izgubi, ali sticajem okolnosti kao sto su pogresne odluke nasih igraca i rekao bih jako lose sudjenje to se nije desilo. Znam da se mnogi nece sloziti sa ovom mojom konstatacijom ali ako vratimo samo drugo poluvrame videli bi bar pet pogresnih i odluka na stetu Zvezde koje u ovakvoj utakmici direktno protivnika vode ka pobedi.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

sto je najgore nazaduje Evroliga u svakom pogledu, sa grupama je Evroliga bila najbolja, jedva se čekalo da se sastanu CSKA-Real npr. i onda je prstalo sve, ovako je dosadno
G

Gost22

pre preko 2 godine

Da li ima jedna utkamica da ganfere nisu satro sudije pokrale
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ima. Vas smo razbili 15 razlike iz zezanja, sudije nisu uticale nista.
S

Slepče

pre preko 2 godine

Gledaj Lokomotivu
G

Gost22

pre preko 2 godine

I tu ste se zalili da bi bilo 30 da nisu sudije pogurale. Znaci opet sudije krive
A

Aleksa Grbić

pre preko 2 godine

Vi gospodo iz mozzart-a niste znali da se oglasite kada je Krka golim okom bila pokradena u novom mestu? Gde se svesno isključuju četiri igrača sa pet ličnih…to je sve normalno?
B

Borky

pre preko 2 godine

Sta je bio problem protiv Krke? Jel trener presao pola? Jel to automatski tehnicka? Jel se covjek bunio?Nije jer je odmah shvatio sta je uradio! Jel Radonjic iskljucen Ejjj Radonjic koji je se ne buni kad ga u Podgorici pokradu do gaca! Sta vas toliko boli ta Krka?
S

Skrba

pre preko 2 godine

Pa da li je moguce da se iskljucuju igraci sa pet faulova??!! Pa to nema nigde sramota za kosarku

DaDaDa

pre preko 2 godine

Kakva sramota,prvaku Evrope i jednom od najskupljih timova Evrope treba pomoc sudija da ih poguraju u Top 8 i to na svom parketu protiv Zvezde koja je dosla OPET nekompletna i izginula,velika sramota.Dokle ce vise sudije krasti za bogate,koliko je samo Zvezde ostecena i na domacem i na gostujucem terenu ove sezone!
G

Gost22

pre preko 2 godine

Isto kao i jednom prvaku Aba lige u Novom Mestu

DaDaDa

pre preko 2 godine

@ Gost 22 Isto kao vi Slask pa je Evroliga priznala da ste ih pokrali kao i Igokeu
D

Drvo

pre preko 2 godine

KRADJA KRADJA UAAA LOPOVIIIIIII, POKRADJENI SMO !!!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Odrase nas sudije po ko zna koji put.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Decko nije nagazio liniju i to je to... cak nije bio ni na ivici, nikakav osnov da mu se ponisti trojka...ali kako nam se sudi kroz celu el tako je bilo i veceras... u trecoj cetvrtini su nas bukvalno isprebijali, a cak ni iz bonusa nisu izasli... nezasluzen poraz...
G

Gostimir

pre preko 2 godine

I šta sad???? GOTOVA UTAKMICA - GOTOVA NADA ZA TOP 8, ajde lagano na ABA Ligu (mada kad vidim kako svake godine prolazimo i gubimo gomile dobijenih meceva u EL) razmisljam sta ce nam i ABA titula, bolje EK igrati (posto ocigledno nije nam cilj EL rezultat, gledajucu po budžetu i timu koji sastavljamo , budžet nam je najgori ubjedljivo u EL, a po imenima Zalgiris koji je zadnji 5 puta je jači, ostale da i ne spominjem).
Z

Zvezda2021

pre preko 2 godine

Ti si samo partizanovac ovako ne priča navijač zvezde , pogrešno se predstavljaš.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Nikad druze. Samo sam realan. Sta nisam napisao kako nije??? Jel svake godine ulazimo u EL sa najmanjim budzetom i po imenima najlosijim timom? Proigra Beron, Lojd, Panter - SVE PRODAMO , nikad im palo na pamet nije da ostavimo te "ubice" i pojačamo gdje treba, ne, mi sve prodamo i od sledece sezone ponovo od nule, ponovo sa najlosijim timom na papiru. PA DAJ ULOŽITE NESTO - PA DA NAPADNEMO TOP 8, F4, ako necete sta ce nam igranje EL koju od decembra svake godine igramo revijalno.
G

Gostimire

pre preko 2 godine

Kaži ti nama jel pukla stotka?
3

39

pre preko 2 godine

Iako je ovo ocigledno pisao navijac crno bele s*kte, cinjenica je da klubovi koji nemaju sigurno mesto u EL (A licencu) ne mogu igrati to takmicenje ozbiljno, jer uz Aba ligu ovaj format Evrolige ti to ne dopušta..
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Ljudi sta je sa vama??? Zasto mislite da je neko navijac Partizana samo zato sto kaze cinjenice?? Ajde demantujte nesto sto nije istina što sam napisao!!! Kakvi su to sad djeciji fazoni - navijač Partizana. Ako vi volite da ovako iz sezone u sezonu zavrsavamo sa EL u decembru onda ste vi navijaci Partizana (ocigledno niste za dobre rezultate Zvezde u EL), a ne ja.