Komentari na vest

Intervju Dina Rađe: Da se Jugoslavija nije raspala do 2225. godine niko nam ne bi prismrdeo

i

ili greška

pre preko 2 godine

2225 ili 2025!!???
F

Fodkdkd

pre preko 2 godine

Dino radja legendetina, kako je na koncertu neleta na uscu izasao da odsvira gitaru uz zenicu bluz, odusevio sam se!
K

Karpe

pre preko 2 godine

ja bih iskreno voleo da vidim sad EX Yu protiv Dram tima u nekoj revijalnoj utakmici. Znaci Jokic ..Doncic....Vucevic...Teo...Bogdanovic...Bogdanovic...Marjanovic...Saric...i ostali.
K

Karpe

pre preko 2 godine

zaboravio sam Ivicu Zubca
I

Ildzo

pre preko 2 godine

Alal ti vera! Veliki Dino... Svaka na mestu.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

DIno Rađa,veliki čovek,veliki sportista! Malo je takvih ljudi,sve najbolje brate i nek te zdravlje isreća prati! Sve što je rekao je istina.Uvek ćeš biti PRIJATELJ I BRAT!!
a

ako pratis

pre preko 2 godine

Dino...veciti gospodin
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Jedan od retkih koji je uvek realan i kojem ego nije veci od mozga, sto je slucaj kod mnogih uspesnih sportista. Uvek se vrti ta prica kako bi ona Jugoslavija dobila drim tim ‘92, cak je i veliki Duda to govorio, jednostavno to nije realno, niti ce ikad biti. Kad su najbolji NBA igraci na okupu, cak da se izmisli tim od svih ostalih, ne bi imali sanse. Evo i danas, kad su jedni od najboljih Jokic, Luka i Janis, dodaj im bilo koga, kako provic Dzejmsa, Durenta i Karija, a gde su Lilard, Dejvis, Irving, Derozan, Jang, Micel.
r

rea

pre preko 2 godine

Ukoliko bi sudije poštovale čista internacionalna pravila, bez da se ubaci primesa NBA na SP i OI (kao što se oduvek radi), NBA drim tim ne bi imao nikakve šanse ni protiv najjačih evropskih timova poslednjih 20 godina (Španija oko 2008, mi u punom sastavu pre 3-4 godine, Francuska pre 10ak godina...). Jugoslavija 90ih bi bila duplo jača nego Španija pre 10-15 godina, to je bukvalno bio drim tim ostatka sveta, sa izuzetkom Sabonisa.
d

drago10

pre preko 2 godine

da je juga ostala, meč između tadašnjeg dream teama ex Juge i dream teama SAD, bi bio najveći košarkaški spektakl u istoriji, jednostavno su se poklopile genijalne generacije. ali isto tako, iako SAD ima vrhunske igrače što je bez ikakve dvojbe, mislim da bi danas Jugoslavija bila itekakav trn u oku SAD, jer mi balkanci smo dovoljno ludi u sportu, pogotovo zajedno, a činjenica je da mi imamo bolje trenere i znalce, samo njih izvuku brutalne fizičke predispozicije, naravno pored silnog talenta. finale na OI kad smo osvojili srebro, jednostavno se ta prevaga u fizikalijama pokazala presudnom, malo koji naš igrač može da čuva sve te navedene, ali kad nas spojiš, tu već imaš tri top centra, nekoliko vrhunskih šutera i više playmakera koji mogu da naprave belaj