Komentari na vest

Kampaco je izabrao Zvezdu, Real kreće po Lorenza Brauna

P

Porota

pre preko 1 godinu

Kampaco odbio Real zbog Zvezde… Ajde neka se potpiše kralj koji je napisao ovaj članak.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Pare nisu presudne. Svi vole da rade sa velikim Duskom Ivanovicem.
C

Cekajte, cekajte

pre preko 1 godinu

Zaboravli ste platu Zlatka Bolica? A, on ne igra vise u Zvezdi? U penziji je kazete?
A

A gde jeee

pre preko 1 godinu

A gde je ovde plata Skuni Pena???
A

Anon

pre preko 1 godinu

Mislim da ćemo doći do toga da je Glas skuplji od Kampaca… 🤣
A

Angular

pre preko 1 godinu

Pre ce biti da cemo doci do toga da je Nikola Topic skuplji od Pantera, a Pefi Markovic od Eksuma
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Ovo bi moglo da znaci da Kampaco ostaje u Zvezdi i sledecu sezonu jer Zvezda dobija trogodisnju licencu.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

ne ostaje naredne sezone
E

Eurohoops

pre preko 1 godinu

Punter signed a two-year, THREE million deal per sources, It's the biggest contract EVER in Serbian basketball... i dalje stoji na sajtu Eurohoops! Ko ne veruje,neka proveri i sam i uveri se u pravu istinu!
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Campazzo je došao za 1.800.000e do kraja godine... Ugovor 1+1... faktički on samo uzima sad lep keš,i na leto ide za 50.000 ev obeštećenje.Samo je došao da očisti papire,do leta!O drugoj godini se i ne razmišlja,to je ogromna svota novca i prazna priča kako će ostati i u to narednoj sezoni!Igrač nije u obavezi da ispoštuje ugovor 1+1,do kraja tačnije odradi prvu sezonu...druga nije u obavezi..isto imamo u fudbalu slučaj, često koriste to menadžeri!
3

39

pre preko 1 godinu

ne, vec ukoliko zvezda bude igrala i sl sezone el ona moze otkupiti ugovor za 50 000e i da kampaco ostane tako da se on sustinski nista ne pita. samo u slucaju interesovanja nba timova moze da ode
k

kozio

pre preko 1 godinu

Neko će juriti da ga kupi sledeće sezone, u 33. godini života. 🤡
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Ko je ovde lud?Pa Lorenzo je sve samo nike mlad,on ce sl leta da napuni 33 godine!
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Zvezda nije platila nikakvo obestecenje za Vildozu i Kampaca,Baskonija i Real su imali pravo prece kupovine al ga nisu iskoristili,a to sto njih dvojca duguju Baskoniji i Realu obestecenje kad su odlazili u NBA to je druga stvar...
g

gggg

pre preko 1 godinu

zivimo u svetu interneta... zvezda je platila 2.6 miliona realu za kampaca, to je kampacov dug prema realu i upravo zbog toga je i dosao ovde... real je mogao da ga uzme BESPLATNO na dve god, da mu oprosti dug, ali nije hteo da oprasta :)
K

Kunde

pre preko 1 godinu

Vec sam o ovome pricao na proslom clanku. Ocigledno da vecina ne zna kako funkcionisu transferi EL-NBA. NBA ima pravilo o maksimalnoj cijeni za igrace i ako klub trazi vise od te cijene uglavnom je igrac taj koji po ugovoru placa tu razliku. I naravno da ce igrac prihvatiti tu opciju, jer mu je to nista u odnosu koliko moze da zaradi u NBA. U slucaju Kampaca Realu je bila opcija da iskoristi opciju prece kupovine i uz to da oprosti to sto im duguje, a Kampaco bi morao da placa veci porez zbog zakona u Spaniji.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

@gggg Pa to sto zivimo u svetu interneta i jeste problem. Svaka osoba moze da napravi nalog na drustvenim mrezama, izmisli neke stvari, okaci to, i onda drugi kad procitaju pocinju da veruju. To sto pricas nije istina
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Pa stani ti mislis da je kampaco izabrao veliku zvezdu prije malog reala tek tako?misliqs da ce on iz svog novcanika dati tolike milione realu za svoju slobodu???t
F

Faku

pre preko 1 godinu

Kampaco ima izlaznu klauzulu od 50.000 evra, tako da je sve moguće na leto.
I

Izgleda

pre preko 1 godinu

Onaj lik što je pisao za Bitadzea, bio u pravu. Mislim da se kao kurbla predstavio. Koliko vidim baš se on najavljuje.
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Naravo da dolazi, posto dobija sansu na kasicicu u Indijani, tipa do 10 min po utakmici a pritom salju ga ko ping pong lopticu u rzvojnu ligu. On je mlad, 23 godine, zeljan igre a pritom mu je Misko menadzer.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Ako ga Indijana otpusti nas je. Indijana sa njim ima ugovor od 4,7 miliona dolara garantovano(os toga on posle poreza dobija 2,35 miliona dolara). Ima klauzulu za sezonu 2023-2024 od 6,8 miliona koju Indijana nece aktivirati sigurno. Indijana gleda ili da ga trejduje negdje ko ce ga isplatiti i raskinuti sa njim ugovor jer nece da ga isplate i da ga otpuste. Misko pokusava da sa Indijanom do kraja decembra da rijesi da ga negdje trejduju i da ga taj novi klub isplati i otpusti i onda je nas. Ista je situacija i sa Bobijem, potpuno ista samo druge cifre. Sportski pozdrav !
z

zasu

pre preko 1 godinu

Partizanov budzet oko 12 miliona, a zvezdin oko 20. Sada su po platama igraca u timu tu negde, ali zvezda placa obestecenje za kampaca i vildozu. Otpusta adamsa i trenera, i dovodi ceo novi strucni stab, ali o tome niko ne govori koliko kosta. Docice verovatno jos neko krilo i centar. To je taman tolika i razlika otprilike.
A

Apsurdistan

pre preko 1 godinu

To bi i trebala biti realna razlika u budžetima, neprikosnovenog vlasnika titula na ovim prostorima, u posljednjih nekoliko godina, i ekipe koja nastupa u ABA ligi. Zapitaj se kojim to rezultatima je opravdana razlika između budžeta Partizana i npr. Mege?! ;)
z

zasu

pre preko 1 godinu

Kako je onda zvezda vec u 2012-13 sezoni imala veci budzet nego Partizan, a Partizan je pre toga igrao 15 godina za redom evroligu? U tom periodu zvezda je bila na sredini aba lige i borila se za opstanak. Niko ne spori da drzava pomaze oba kluba, ali mnogo vise zvezdu. Partizan mnogo vise para uzima od publike i sponzora, a zvezda od drzave.
@

@zasu

pre preko 1 godinu

Možda iz razloga što su 2/3 poreskih obveznika u Srbiji navijači Zvezde i samim tim žele da se novac u skladu s tim i raspodeli?!
Ц

Црвени

pre preko 1 godinu

Лепо си то упоредио само си заборави плате Партизановог тренера и стручног штаба. Звезда јесте отпустила тренера и стручни штаб али су почетници са смешним платама.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...pa ko je pricao kada je partizan menjao strucni stab svaka dva meseca, ili strance ili kada je obradovic po dolasku u klub zadrzao 3 igraca, svi ostali su zamenjeni, pa je ove sezone i njih zamenio a vidimo da i sada govori kako neki od tih novih nisu za partizan, sto znaci da ce da ih menja opet...
z

zasu

pre preko 1 godinu

ok je porediti Duska Ivanovica sa Trinkijerijem recimo, ali sa ostalim Partizanovim trenerima posle Duleta nema potrebe, jer su osim Dzikica svi pocetnici. Samim tim nisu imali velike plate.
O

Opasan igrač

pre preko 1 godinu

Pa čovek je sad Španac, logično u Španiju da ide
1

14

pre preko 1 godinu

A i Kampaco je godinu dana mladji.
J

JOca2323

pre preko 1 godinu

Kroz ceo tekst potencirate to kako je Kampaco odbio Real zbog Zvezde. Nije on imao sta da odbije. Real je mogao da izjednaci Zvezdinu ponudu. Nije izjednacio jer, realno, covek ne vredi bezmalo 3M bruto (uz spanski porez) za pet meseci.
B

Beogradjanin

pre preko 1 godinu

@Joca2223, da li Kampaco vredi ili ne vredi te pare u to ne ulazim jer nisam kosarkaški znalac da procenenjujem ali cu te samo malo ispraviti što se jedne stvari tiče , Kampaco je potpisao do kraja takmičarkse sezone 2023/2024 , što znaci nije za 5 meseci vec za sezonu i po ili dve zavisi kako gledaš na stvari.Pozdrav
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Beogradjanin u pravu si, Kampaco je potpisao do kraja ove sezone (6 meseci) 1.8 miliona € + jedna godina 2.3 miliona €
J

JOca2323

pre preko 1 godinu

Tako je. Potpisao je na ovih pet meseci + jednu godinu opciono. 1.8M neto (to je skoro 2.5M bruto) dobija za ovih pet meseci + druga godina ugovora ako je bude. Da li vredi pokazace vreme ali mislim da je 400k mesecno jako puno za igraca sa puno mana u igri.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Sreca njihova da nama ne treba
M

Makabi veci klub

pre preko 1 godinu

Mogu samo da ga sanjaju
O

Od koga

pre preko 1 godinu

Veći od Reala, vidi na moju veliku žalost.Real je najveći klub evrope u fudbalu i košarci