Tomas Miler (Printscreen)
Tomas Miler (Printscreen)

Nemci, svaka čast! Miler sam sebe najavio, Lufthanza zvala Rauma, Undav osvanuo kod tatu majstora

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 19:05

Nastavili su Panceri genijalnu kampanju otkrivanja igrača koji će biti na Nagelsmanovom spisku za Euro...

Mesec dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a dok javnost nestrpljivo iščekuje spiskove reprezentacije domaćin je rešio da od čekalice napravi genijalnu kampanju o kojoj čitava Evropa priča.

Preko sopstvenih klubova, influensera, bilborda, radio stanica spisak Nemačke se širio, a ime i prezime Štutgartovog Krisa Firiha obelodanila je lokalna pekara! Trend je nastavljen, a lista od 26 igrača na koje Julijan Nagelsman računa i koja će zvanično biti objavljena sutra, dodatno je porasla na trenutnih 16 imena.

Izabrane vesti

Tomas Miler je sam sebe predstavio putem instagrama. Jedan od najiskusnijih reprezentativaca zaigrao se sa lopom na Alijanc areni - u dresu Elfa. Nemačku će na kontinentalnoj smotri predstavljati i David Raum. Levog beka Lajpciga preko razglasa pozvala je Lufthanza, nacionalna avio-kompanija Lufthanza: "Molimo putnika Davida Rauma da se ukrca na let za Frankfurt i počne svoje evropsko putovanje".

Do sada je imao samo debitantski nastup u CV-ju, ali na Euro ide i Štutgartov Denis Undav. Tetovaža sa grbom kluba i Undavom koji slavi, osvanula je na butini nepoznatog momka kod jednog tatu majstora.

Sada na spisku Nemačke stoji 17 imena:

Golmani: Manuel Nojer (Bajern Minhen)

Odbrana: Niko Šloterbek (Borusija Dortmund), Džonatan Ta (Bajer Leverkuzen), Robin Koh (Ajntraht Frankfurt), Maksimilijan Mitelštet (Štutgart), David Raum (Lajpcig), Antonio Ridiger (Real Madrid)

Vezni red :Aleksandar Pavlović (Bajern Minhen), Liroj Sane (Bajern Minhen), Kris Firih (Štutgart), Robert Andrih (Bajer Leverkuzen), Paskal Gros (Brajton), Jozua Kimih (Bajern Minhen), Ilkaj Gundogan (Barselona)

Napad: Kai Haverc (Arsenal), Niklas Filkrug (Borusija Dortmund), Tomas Miler (Bajern Minhen)

Šta reći na kraju, osim Nemci, svaka vam čast! Za ideju, originalnost i neponovljivost.



tagovi

Tomas MilerFudbalska reprezentacija NemačkeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara