Džordan Lojd (Screenshot - Youtube.com)
Džordan Lojd (Screenshot - Youtube.com)

Lojd polomio nos, ali nije doživeo potres mozga - sledi mu operacija

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.12.22. | 15:27

Monako se oglasio i istakao da će za 24 časa biti poznato kolika pauza čeka bivšeg igrača Crvene zvezde

Monako je u utakmici 12. kola Evrolige posle velike drame i produžetka slavio u Madridu protiv Reala (95:94), ali je senku na veliki trijumf bacila nimalo naivna povreda Džordana Lojda. Naleteo je na lakat snažnog Geršona Jabuselea i odmah završio na zemlji. Potekla mu je krv iznosa, a parket je napustio na nosilima, sa maskom za kiseonik na licu.

Kneževi su se oglasili zvaničnim saopštenjem i istakli da je Amerikanac izbegao potres mozga, ali da je polomio nos i da će morati na operaciju.

Izabrane vesti

"Nema moždanih ošteženja, ali će Džordan morati na operaciju nosa danas u Monaku. U naredna 24 časa ćemo znati koliko dugo će odsustvovati", stoji u saopštenju kluba.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i se i sam oglasio i putem društvenih mreža zahvalio svima na podršci.

"Iskreno želim svima da se zahvalim na lepim željama i podršci. Dobro sam. Svim ljudima ovde u Madridu koji vode sjajnu brigu o meni takođe iskazujem zahvalnost", napisao je Lojd na društvenim mrežama.

Izdvojio se odlični američki šuter kao jedan od najboljih igrača u četi Saše Obradovića ove sezone. Sinoć je do povrede za 27 odigranih minuta postigao 19 poena, uz po četiri skoka i asistencija i tri ukradene lopte za indeks korisnosti 25.


tagovi

Džordan LojdKK MonakoGeršon JabuseleEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara