Grb KK Crvena zvezda (©Star Sport)
Grb KK Crvena zvezda (©Star Sport)

Marketing tim Crvene zvezde ponovo među tri najbolja u Evropi

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.22. | 19:53

Osvojena treća nagrada, četvrta ukupno

Marketing tim Crvene zvezde ponovo je među tri najbolja u evropskoj košarci. U konkurenciji klubova iz Evrolige i Evrokupa osvajač tri krune osvojio je treće mesto za najbolju marketing i poslovnu strategiju za projekat "Zajedno rastemo".

Zvezdi je to četvrto visoko priznanje ove vrste u poslednjih šest godina, a treće uzastopno u konkurenciji najboljih evropskih timova. Koliko se rad ove vrste i napredak kluba u istom polju priznaje, najbolje govori podatak da su u samom vrhu godinama samo još dva kluba, Anadolu Efes i Žalgiris koji su zauzeli prvo, odnosno drugo mesto.

Izabrane vesti

U zvaničnom obrazloženju Evrolige pohvaljen je rad crveno-belog marketing tima

"Sa ciljem izgradnje mlade baze navijača, projekat se fokusirao na edukaciju navijača o istoriji kluba kroz ekskluzivno kreirani digitalni sadržaj kratkog formata. U danima utakmica, Zvezda je pokrenula i ‘Junior tribinu’, radeći sa klupskim partnerom Idea na nadogradnji ovog prostora za mlade navijače, obraćajući im posebnu pažnju i vodeći računa da nikada ne napuste arenu praznih ruku. Klub je organizovao i nekoliko grupnih poseta, gde su deca iz svih delova Srbije bila pozvana da prisustvuju utakmicama, gde su mogli da uživaju u aktivnostima kao što su 3D projekcija i mapiranje terena, muzičkog kornera, DJ nastupima, šou robota, izazovima veština, partnerskim aktivacijama. Takođe, organizovani različiti događaji za najmlađe, uključujući e-sport turnire, ANGT turnir za mlade košarkaše, aktivnosti One Team-a i sportske konferencije za studente i one koje zanima rad u sportu", navodi su u obrazloženju nagrade, koju je predstavnik Evrolige uručio direktoru marketinga kluba Janku Stankoviću.

Predstavnici Crvene zvezde nalaze se u Barseloni gde učestvuju u svim aktivnostima koje svake godine služe da uvedu sve klubove u novu takmičarsku sezonu.


tagovi

EvroligaKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara