Komentari na vest

Milioni spremni za Pantera, Vildozu, Kampaca, Dobrića

D

Dogodine ppry

pre 11 meseci

Ostaje Kevin, ostane Naneli, ostaje Dante
G

Gost83

pre 11 meseci

Zvezda apsolutno nista nece izgubiti odlascima Petruseva, Vildoze, Kampaca pa i Dobrica. Posto su na pocetku bili odlicni ali kasnije katastrofa. Kampaco nije ni igrao tako da nemam sta da napišem za njega. A sa tim parama moze da se dovedu aposlutno bilo koja dva igraca u Evropi u ovom trenutku. Sa druge strane Partizan nema sta da trazi ni u prva 3 ABA Lige iduce sezone ako im odu svi ovi igraci posto je to startna petorka plus njihove prve zamene...
:

:) :) :)

pre 11 meseci

Objektivnost je tvoje drugo ime, jel?
s

stranac

pre 11 meseci

mislim da je vreme da i nasa repka ubaci nekog stranca u tim...panter bi bio pun pogodak,jer dok mi guramo inat da nam ne trebaju stranci ostale repke uzimaju koga stignu i imaju dobre rezultate...na kraju se gledaju trofeji i uspeh a mi siljimo djoku da nam ne treba niko a ne mozemo da prodjemo nokaut fazu sa domacima...vreme je da se malo uozbiljimo i uzmemo sta valja dok je vreme.sportski pozdrav
S

Sale1

pre 11 meseci

Gde je pecat?
9

9999

pre 11 meseci

Jeste, Pao ce dati 10mil za Pantera i Vildosu za 2 godine, kako da nece, bice 10 na kraju sledece sezone El
1

1980

pre 11 meseci

Ovo sa Vildozom šta su nam uradili je skandalčina.U martu su se već dogovorili i laźu nas svo vreme.Sat vremena nakon kraja sezone objaviše vest. SKANDAL !!!
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ko vam je to uradio? Savić ili Bodiroga?
1

1980

pre 11 meseci

@matoriexpert Čović.
P

Pera genije

pre 11 meseci

Iskreno, da se bavim ovim poslom pre bih napustio ovaj sport nego li otišao u PAO i Makabi.
@

@ssss

pre 11 meseci

Veliko je pitanje da li će Zvezda uopšte igrati Evroligu,s obzirom da se tu sada ubacio i Turk Telekom.Ako ne bude igrala Evroligu mislim da će morati da aktiviraju Raduljicu i Kuzmića jer im niko neće doći,a i ovo malo što vredi će otići.Kada je Partizan igrao Evrokup sve te igrače koje je doveo je to uradio na ime Željka Obradovića.Kod Zvezde je situacija malo drugačija jer nemaju takvog trenera koji je veći od same Evrolige pa da na njegov poziv mogu da dovedu dobre igrače da igraju Evrokup.
n

ne lazi sam sebe

pre 11 meseci

Ne lozi se, kakav poziv Zoca. Pare su bitne, tako ce biti i zvezdi ako bude igrala i EC
i

igor978

pre 11 meseci

Željko je rekao da se zalaže za to da Srbija uvek ima 2 predstavnika u EL, jer smo Evropskoj košarci dali mnogo i imamo navijačku bazu i tradiciju. Ine sumnjam da će raditi na tome, evo videćemo uskoro. Iako navijam za Partizan i Čovića očima ne mogu da gledam, ipak Zvezda nije Čović i za razliku od 90% idiota, ne želim Zvezdi da se ugasi već da vas deljemo na terenu, slađe je tako. Smatram da Čović neće umeti normalno da odgovori na ovu novu organizaciju koju je KKP postavio jer Čović je pre svega političar-manipulator koji se najbolje snalazi u mutnom - red saopštenja, red gostovanja u medijima, mahanje nekim papirima, ceo svet protiv Zvezde, itd,…To je njegov modus operandi, i to može da funkciniše neko vreme, dok drugi ne reše da se suprotstave. Čović je oprao dugove CZV prevarom zvanom UPPR u dogovoru sa vlastima, iz ličnih i nekih drugih interesa, dok su Partizanu dugovi ostali. Sada se ploča okrenula, ali očekujem da Zvezda nastavi da se bori, a Čoviću želim da konačno isplivaju iz fioka neke stvari o njemu, po smeni ove vlasti.
t

to to

pre 11 meseci

Da da, zbog Zeljka.. ne zbog novca :'D
@

@to to

pre 11 meseci

Nije sporan novac, doci ce zvezda i gurnuce mozda nekom 1m, al ce on pristati da igra EL za 700,800k jer je evroliga
o

oo

pre 11 meseci

Sta ti decko pises,kazes doveli na ime Zoca a dobili plate koje nisu imali u Armaniju?!Daj vise sa tim supljim pricama dosli zbog zoca i zoc dosao iz ljubavi.Pare su dovele Zoca i pare su dovele kamerunce da igraju ek i el.Svako dobro i batali malo lupetanje kad je max pet posto sportista negde dodje iz prave ljubavi kao npr Ninkovic u Zvezdu onomad.Ovaj zoc je dosao zbog eura i devojcica lakog morala ...
:

:) :) :)

pre 11 meseci

Ovi sto pricaju da svi ovi igraci dosli u Partizan SAMO zbog para, ali ne i zbog Zeljka su smesni. Evo sad cemo da vidimo ko ce da dodje u czv kad bude igrala EK.
r

roni

pre 11 meseci

partizan ce mu dati manje novca al ce ici na evropsko,svetsko,sta se vec igra i ostace.
A

A?

pre 11 meseci

Dobric i milioni??? Znaci toliko je zaradjivao???
R

Realno posmatrano

pre 11 meseci

Pa samo vi mislite da neko napusta svoj omiljeni klub da bi igrao za iste ili manje pare u nekom za njega nevaznom klubu.
g

ghost11

pre 11 meseci

Važno da u Zvezdi ostaju Lazić, Lazarević i Kuzmić. Oko njih gradimo tim, kao i svake sezone.
S

Smena

pre 11 meseci

Ma nek idu, ko im glodje kosku, docice novi.
p

perhano

pre 11 meseci

Ako se radi o lovi za dve sezone, Dobrić je ugovor od 1.5milion imao i u fmp-u. Moguće da je ovo cifra po sezoni.
g

gunnersi

pre 11 meseci

Smesan si. Uzivaj bolje u tituli umesto da lupetas ovde.
s

sh

pre 11 meseci

Dobric ako je imao 400k da se suta nogom u dupe, to je na 2 godine 800k a ovo je skoro duplo vise sto bi svako normalan prihvatio, verujem da je realna cifra 400k i ni evro preko toga, jer za 750k po sezoni vec moze ozbiljna glava da se nadje :)
m

mare1414

pre 11 meseci

Kao i svake sezone, nevezano za broj osvojenih trofeja i uspehe, Zvezdin tim se raspada i namece se potreba za totalnom rekonstrukcijom ekipe. Za Partizan se ne brinem, dok je Obradovica bice i (drzavnog) novca. Mozda Panter ode, ali ce doci podjednako dobar igrac umesto njega.
n

neshe

pre 11 meseci

Kakve veze ima Obradovic sa tim sto tebi covic prodaje maglu da nisi mogao da zadrzis waltersa kalinica i holinsa, i onda dodje i dovede 11 igraca od kojih su 3 4 u 3x vecem platnom razredu od ove trojice, mislim da kampaco kosta kao ta 3 zajedno mozda malo manje :)
@

@neshe

pre 11 meseci

...tek ces da vidis ko prodaje maglu, polako.
n

nešto za

pre 11 meseci

Raduljicu,Kuzmića????ko se otima za njih???
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Za Raduljicu se otimaju Lasta i Niš Expres a Kuzmića traže privatni prevoznici iz Republike Srpske pošto se dobro pokazao na tamošnjim drumovima!