Kevin Panter i Luka Vildoza (Foto: Star Sport)
Kevin Panter i Luka Vildoza (Foto: Star Sport)

Milioni spremni za Pantera, Vildozu, Kampaca, Dobrića

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.06.23. | 12:31

Inostranim medijima glavna tema igrači večitih rivala

Svedoci smo bili sinoć poplave vesti onog sekunda kada se finale ABA lige okončalo pobedom Partizan Mozzart Beta. Posle manje od dva minuta, krenule su da pristižu vesti da su Filip Petrušev i Luka Vildoza dogovorili nove angažmane, a to je bio samo uvod u vesti koje se danas pojavljuju, uglavnom iz Grčke gde se utrkuju sa infromacijama o finansijskim ponudama koje su spremne za najbolje igrače večitih rivala.

Danas je grčki Total Basket pustio informaciju da je Panatinaikos i novi trener Ergin Atamana po svaku cenu spreman da dovede kapitena Partizan Mozzart Beta Kevina Pantera. Sjajnog američkog internacionalca sa srpskim pasošem vide kao prvu opciju na poziciji beka šutera i za to su navodno spremni da izdvoje čak 4,7 miliona evra za dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Šuškalo se i ranije o Barseloni, a i Partizan ima nameru da sedne za pregovarački sto sa kapitenom i vidi da li je moguće da ga zadrži i naredne sezone pošto je u prethodne dve pokazao da je bio udarna igla u sistemu Željka Obradovića.

"Nije tajna da me čeka velika odluka. Znaću sve u narednih par dana", rekao nam je Kevin Panter.

Pored Pantera, Panatinaikos je žestoko zagrizao za Luku Vildozu. Argentinac iz Crvene zvezde se već navodno sve dogovorio i stavio je paraf na trogodišnji ugovor, a šuška se da je tim iz Atine izdvojio preko 5.000.000 evra za usluge Argentinca.

Daleko da su samo Panter i Vildoza na radaru evropskih velikana. Još od ranije se pričalo, a kasnije prestižni Evrohups potvrdio da i Fakundo Kampaco napušta Crvenu zvezdu kako bi se vratio u Real Madrid gde bi takođe imao višemilionsku platu.

Na izlaznim vratima Malog Kalemegdana posle punih 10 godina je i Ognjen Dobrić. Njegova naredna stanica po nezvaničnim informacijama je Italija, tačnije Bolonja. On bi trebalo da potiše dvogodišnji ugovor, a Italijani pišu da je vredan 1,5 miliona evra.

Što se Partizana tiče, pored Pantera, ugovori su istekli Zeku Ledeju, Džejmsu Naneliju, Danteu Egzumu, Aleksi Avramoviću... sa svima će klub iz Humske razgovarati o eventualnom produženju saradnje.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaKevin PanterLuka VildozaFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara