(©Reuters)
(©Reuters)

Ulaznice za finale Lige šampiona od 70 do 5.800 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 17:14

Oba tima učesnika finala će dobiti po 25.000 karata

Nakon revanša u polufinalu Lige šampiona svet je saznao da će se 1. juna na Vembliju sastati Real Madrid i Borusija Dortmund. Nemački tim je u utorak pobedio Pari Sen Žermen sa 1:0 na Parku Prinčeva i sa ukupno 2:0 u obezbedio svoje treće finale Lige šampiona u istoriji. Žuto-crni do sada imaju jedan pehar osvojen 1997. godine protiv Juventusa i jedno izgubljeno finale pre 11 godina od Bajerna iz Minhena u utakmici koja je odigrana upravo na Vembliju.

Njihov rival Real je u sredu uveče u jako uzbudljivom revanšu pobedio Bajern rezultatom 2:1 i sa ukupno 4:3 eliminisao tim iz Bavarske. Hoselu je postigao dva gola u finišu meča i postao pravi junak za Kraljevski klub. Tako će Los Blankosi u junu imati priliku da 15. put postanu šampioni Evrope.

Izabrane vesti

Danas su se pojavile informacije kako je moguće doći do karata za finale i koliko će da koštaju. Cene ulaznica koje su rezervisane za navijače će kostati 70 evra, dok su cene za ostale katergoije u rasponu 185 za trecu, 500 za drugu kategoriju , dok je cena za prvu 708 evra.

Oba tima učesnika finala će dobiti po 25.000 karata, a ulaznice će biti dostupne članovima klubova. Oko 10.000 ulaznica će biti stavljeno na raspolaganje preko portala UEFA, ali trenutno taj deo sajta je zatvoren.

UEFA zadržava 26.000 karata za sebe zbog obaveza prema sponzorima i partnerima Lige šampiona. Za one sa dubukim džepom postoji veliki broj VIP karata koje su dostupne, ali se cene kreću od 5.800 evra pa nagore.

Mnogi partneri UEFA kao što su Pepsi, Hajniken, Adidas organizuju i takmičenja preko kojih navijači mogu da pokušaju da dođu do karata za najveću utakmicu u evropskom klupskom fudbalu.


tagovi

Liga šampionaBorusija DortmundReal MadridUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara