Siner (©Reuters)
Siner (©Reuters)

Rodik: Siner se povredio u teretani u Madridu, ne mogu svi da budu kao Đoković

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 17:03

„Janik žarko želi da bude broj jedan“, kaže Amerikanac

Velika glavobolja za Janika Sinera i za ceo italijanski sportski korpus, koji je sa ushićenjem dočekao pobede mladog tenisera: zbog povrede propušta masters u Rimu, a i nastup na Rolan Garosu je pod znakom pitanja.

Čak i ako se oporavi do Pariza, pitanje je koliko će Siner biti spreman za napornu borbu na šljaci.

Izabrane vesti

Nekadašnji američki as Endi Rodik rekao je u njegovom podkastu da se Siner povredio u teretani, radeći možda i pomalo preko svojih mogućnosti, sve iz želje da što pre postane broj jedan.

„Siner je pogoršao svoje probleme radeći u teretani tokom turnira u Madridu, jer nije imao vremena kada drugo da trenira. On želi da postane broj jedan i da bi uspeo, mora da igra na turnirima. Nisu svi kao Đoković, koji dođe i osvoji tri grend slema u godini. Recept je da moraš stalno i naporno da radiš, pogotovo kada si mlad, da bi došao do prilike da postaneš broj jedan“, poručio je Rodik.

Problem današnjeg tenisa je užasno zgusnut kalendar.

„Mnogo je stresa na turu. Sama činjenica da je Siner morao da radi u teretani usred turnira je nešto o čemu bi trebalo da se razmišlja. Možda ne bi trebalo raditi i jedno i drugo u nedelji u kojoj imate toliko mečeva“, istakao je Rodik.

 



tagovi

Janik SinerEndi RodikNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara