Nikola Milutinov (©MN Press)
Nikola Milutinov (©MN Press)

Milutinov na odmoru u Grčkoj, Olimpijakos to iskoristio da krene po potpis

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 21:12

Prezentovana ponuda za dvogodišnji ugovor

Neslavno se završila sezona CSKA, bez titule u VTB ligi ostao je moskovski velikan, a kako je najavljeno još ranije, ni naredne jeseni neće biti član Evrolige.

Šta to dalje znači za CSKA ostaje da se vidi, a dve godine bez plasmana u elitno takmičenje mogle bi da znače i novu promenu sastava tokom leta. Među najtraženijim igračima ponovo je Nikola Milutinov koji je sada praktično slobodan igrač pošto mu je ugovor sa CSKA istekao. To je i te kako motivisalo čelnike Olimpijakosa da otvore pregovore oko obnavljanja uspešne saradnje, a još povoljnija okolnost je ta što se Milutinov nalazi na odmoru upravo u Grčkoj.

Izabrane vesti

Kako tvrdi Eurohoops, vicešampion Evrope prezentovao je Milutinovu i njegovim agentima plan dvogodišnjeg ugovora, s tim da se dogovor još traži. Srpski centar je poslednjih nekoliko dana proveo i u Atini gde se sreo sa nekim bivšim saigračima iz Olimpijakosa, između ostalih Sašom Vezenkovim i Jorgosom Printezisom.

Mogućnost da jedan od najboljih evropskih centara i grčki velikan ponovo sarađuju aktuelna je već neko vreme, a kako Eurohoops takođe navodi, postoji umereni optimizam da će do dogovora doći.

Milutinov je u Olimpijakosu igrao od 2015. do 2020. godine i tokom pet uspešnih sezona etablirao se kao jedan od najdominantnijih visokih igrača na Starom kontinentu. U crveno-belom dresu bio je šampion Grčke 2016. i igrao je finale Evrolige godinu dana kasnije.

Iako se sezona još nije završila, Olimpijakos uveliko radi na sklapanju tima za narednu jesen. Jedna od glavnih ideja je i da se produži ugovor sa Kostasom Slukasom kome takođe ističe ugovor. Klub je levorukom asu već saopštio namere i pregovori su u toku.


tagovi

KK OlimpijakosKK CSKA MoskvaNikola MilutinovEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara