Milutinov: Vreme je za nešto novo

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 17:29

Oglasio se i srpski centar

Došlo je vreme za rastanak. Nikola Milutinov više nije član CSKA posle tri uspešne godine, a kako srpski centar sam ističe, vreme je za nešto novo.

Izabrane vesti

"Teško je reći zbogom mojim saigračima. prijateljima i navijačima koje sam upoznao u CSKA i Moskvi. Uživao sam u svakom minutu igrajući ovde. Velika je čast što sam bio deo ovakvog kluba, ali vreme je za nešto novo", rekao je srpski centar.

Sada je glavno pitanje u evropskim košarkaškim krugovima, gde će sjajni centar nastaviti karijeru?

Prestižni Eurohoops je već pisao da je Olimpijakos prvi reagovao, koristeći činjenicu da je Nikola već u Atini na odmoru. Navodno su mu ponudili dvogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao oko 1,4 miliona evra. Međutim, zvaničnih informacija još uvek nema.

Šuška se da je i Virtus Bolonja zainteresovana za usluge nekadašnjeg centra Partizana, ali to smo već čitali i prethodna dva leta.

Nema dileme da gde god Milutinov odluči da nastavi karijeru biće izuzetno pojačanje za klub.

Nikola Milutinov je osvojio grčko prvenstvo sa Olimpijakosom, profilisao se kao izuzetan zaštitnik reketa i bio izrazito dominantan na obe strane parketa. Veruju u Pireju da će obnavljanjem saradnje dobiti kariku koja im je nedostajala za uspon na tron u Evroligi u nedavno završenoj sezoni.



tagovi

Nikola MilutinovKK CSKA MoskvaKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara