Mišići za Hjuston - iz Sakramenta stigao Šampert

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.02.19. | 09:52

U trampu uključen i Klivlend

Harison Barns je stigao u zamenu za Zeka Rendolfa i Džastina Džeksona, ali to po svemu sudeći neće biti jedine novajlije u Kaliforniji. Sakramento je bio aktivan na tržištu, mada je glavna vest iz drugog trejda Vlada Divca ipak Hjuston, odnosno dolazak Imana Šamperta u tabor Raketa.

Šampert stiže iz Sakramenta, a u priču je uključen i Klivlend, koji će dobiti Brendona Najta, Markiza Krisa i pika iz prve runde drafta za ovu godinu. Kavsi će pak u Saktamento poslati Aleka Burksa, a u Hjuston i Nika Stauskasa i Vejda Boldvina, koji su početkom nedelje stigli iz Portlanda u zamenu za Rodnija Huda.

Izabrane vesti

Svi oni sada u senci 28-godišnjeg Šamperta, koji je imao sasvim pristojnu sezonu u Sakramentu u kome je u proseku beležio 8,9 poena, tri skoka i dve asistencije po meču. Međutim, njegov najveći doprinos mogao bi da leži na drugom kraju terena.
Dugo već poznajem Šampa. Borben momak, juri loptu. Sa takvima mogu uvek da igram“, zadovoljan je Hjustonov plej Kris Pol, a i Džejms Harden je na istoj liniji.
Veteran koji bi mogao da nam pomogne i u odbrani i na lopti u šutu... Igra veoma, veoma dobro ove sezone“.

Centar Kingsa Vli Koli-Stajn podseća da je Šampert mnogo značio i na polju atmosfere u svlačionici.
Danas je bilo tiho, baš tiho bez njega“.

Što se tiče Klivlenda, oni su posle četvrtog trejda u sezoni obezbedili sebi dva pika iz prve i još šest iz druge runde drafta.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Hjuston RoketsIman Šampert

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara