Frenk Kaminski (©Starsport)
Frenk Kaminski (©Starsport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan, Zvezdu i Čelsi

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 10:47

Nigde nećete da nađete veće

Ovog četvrtka u prvom planu je Evroliga, a na teren izlaze i Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili najveće kvote na svetu na večite. Crno-bele gostuju Albi u Berlinu, dok crveno-bele u Areni dočekuju bratski Olimpijakos.

Osim toga, najveći kec na svetu je i na Čelsi u Premijer ligi protiv Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

Tim Željka Obradovića više ne zavisi od sebe posle poraza od Olimpijasosa u Areni prošle nedelje, ali je imperativ obe pobede do kraja ligaškog dela sezone u Evroligi. Alba je poslednja, ima samo pet trijumfa, od čeka je četiri na svom terenu. Partizan Mozzart Bet ne blista na gostovanjima ove sezone, samo tri trijumfa, uz 13 poraza. Moraće šampion ABA lige da gleda i ostale mečeve, ali Alba mora da da se dobije da bi bilo šansi za bar 10. mesto pred dolazak Valensije. Opširniju najavu meča Patizan Mozzat Bet – Alba pročitajte opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA – OLIMPIJAKOS (ČETVRTAK, 19.00), KEC 3,80

Zvezda je odavno bez šanse za plej-in, ali dolazak bratskog Olimpijakosa je nova šansa da se napuni Beogradska arena. Grčkom velikanu je ovaj meč važniji, bori se da ostane na makar šestom mestu koje garantuje direktan prolazak u plej-of. Nii četvrtoplasirana Barselona nije daleko, beži samo jednu pobedu,a ta pozicija donosi prednost domaćeg terena u čertvrtfinalu. Beogradski crveno-beli tradicionalno dobro igraju protiv ekipe iz Pireja. Imala je Zvezda četiri vezana trijumfa do ove sezone, kada je poklekla u Pireju - 83:88. Opširniju najavu meča Crvena zvezda – Olimpijakos pročitajte OVDE.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

ČELSI – MANČESTER JUNAJTED (ČETVRTAK, 21.15), KEC 2,00

Nekada je duel Čelsija i Mančester Junajteda bio derbi koji je odlučivao za titulu, a sada je to obračun posrnulih giganta koji su nekoliko godina u silaznoj putanji. Plavci su bez poraza pet kola, pa i dalje gaje nadu da mogu do plasmana u Evropu. Đavoli i dalje mogu do “kote 5” i borbe za Ligu šampiona. Dobra vest za menadžera Erika ten Haga je da su se od povrede oporavili štoperi Rafael Varan, Hari Megvajer i Džoni Evans. Van stroja su i dalje Lindelof, Malasaija, Marsijal, Martinez i Šou. U prvom delu sezone na Old Trafordu, Mančester Junajted je slavio sa 2:1 početkom decembra. Skot Mektomini je postigao oba pogotka za Đavole, dok je Kol Palmer dao jedini gol za tim iz Londona. Opširniju najavu Premijer lige pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara