Komentari na vest

Nastavlja se NBA plej-of, počinju nove četiri serije: Povrede pokvarile zabavu, ali timovi se ne predaju

M

Monteroo

pre 12 dana

Ne mogu da verujem da je kawai opet povredjen, ne mogu da se sastave 5 godina,boston će pomešati majami, indijana može da izbaci milvoki nekako dok rivers ne može da objasni ludaku lopezu da je tu lilard i da ne može da šutira deset trojki po meču... Zao mi i nesrećnog debelog zajona a bas se pripalio da igra a to se ne dešava često...40 p lejkersima iz reketa...moć je to...
v

veljko9

pre 12 dana

mislim da ide metla Bostona ovde na zalost Jovica
G

Gaj Kasije Longin

pre 12 dana

Boston ove godine željan osvete gazi Hit 4-1!!!
Č

Čarls Barkli 2

pre 12 dana

Ima jedna izjava Čarlsa Barklija iz sredine 90 tih, a baš vezano za povrede i Play Off. I ne, nije ona čuvena ,, Što ulaziš u frku kad si slabiji " 😋 ,, To kako mogu povrede da te unište u Play Off_u, to ne mogu ni Majkl Jordan sa njegovim Bulsima " Tako da. Ko bude imao zdraviji tim, što manje rovitih, naravno uz iskustvo, znanje, kvalitet, doći će do prstena.
Z

Zbaj

pre 12 dana

Nevjerovatno da Clipersi nazad 4 sezozone ne mogu da odigraju play off kompletni, uvijek im je neko povrijedjen. Steta za ovu ekipu ako se Lenoard ne vrati 100% zdrav, jer su mogli i do samog kraja potpuno zdravi. Proslih sezona je bila slicna prica ali su ih uvijek sprijecile povrede.
D

Domaćin

pre 12 dana

Dobro je pa ćemo moći da ispratimo sve utakmice pored toliko sportskih kanala
1

193

pre 12 dana

Bas to, nema pola prenosa na areni...