Žali i Novak Đoković: Miša Tumbas legenda

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 09:39

I najbolji teniser sveta uzdrman odlaskom navijača Partizana

Vest o smrti Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, nije potresla samo Grobare, već i neke od najvećih  trenerskih, pa i igračkih imena srpskog sporta. Žal za odlaskom najpoznatijeg navijača Partizana javno su iskazale veličine poput Duška Vujoševića i Željka Obradovića, poruke su na društvenim mrežama ostavljali bivši fudbaleri i košarkaši crno-belih, a da mu je teško pala smrt Gajića potvrdio je lično i – Novak Đoković.

Prvi teniser planete „upoznao“ je Gajića na početku karijere, dok je bio član Partizana i trenirao na šljakastim terenima, ispod stadiona u Humskoj 1.
Miša legenda. Sećam se koliko je često dolazio u TK Partizan da nas podržava na mečevima. Dizao je atmosferu i bio pravi simbol kluba. Počivaj u miru, Mišo“, napisao je Đoković na Instagramu, u odgovoru na post Olge Danilović na istoj društvenoj mreži.

Izabrane vesti

Prethodno se upravo srpska teniserka biranim rečima oprostila od Tumbasa.
E, mala, pozdravi tatu“, počela je Olga, misleći na oca Predraga, proslavljenog košarkaša crno-belih. „Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Sećam se kad mi je došao na meč kad sam imala, ma možda ni deset godina. Navijao je kao lud da je na kraju morao da se skloni. Čovek koji je živeo za Partizan. Počivaj u miru, Mišo“.

Miroslav Gajić bio je redovan na svim utakmicama Partizana, pratio je i pojedinačne sportove, bio omiljen među igračima, čelnicima i navijačima. Preminuo je u subotu u 67. godini.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara