Komentari na vest

Ne dajte im ništa, uzmite im sve!

L

Lavbron

pre 12 meseci

Lavbron>Lebron. Pozdrav za najboljeg basketasa Tonija Parkera iz Rudnicke ulice Lavbresa34.❤️🤍❤️🤍❤️🤍
x

xyzet

pre 12 meseci

Naravno da kao navijač Jokićev želim da Denver ode u veliko finale, prednost je velika, ali oprez. To su Lejkersi sa Lebronom, Dejvisom i ostalima i nikako nisu za potcenjivanje. Lako može da se kolo sreće okrene, nadam se da neće. Zato polako sa takvim naslovima i pisanjem kako je sve gotovo. Pogotovo posle one serije Partizana sa Realom, gde je Real već bio eliminisan, pa i u toj petoj utakmici imao -18 i sada slave titulu prvaka EL. Dok sirena ne označi kraj ništa nije gotovo. Lično mislim da neće biti 4:0, već 4:2, ako bude i to.
N

Napapijri

pre 12 meseci

Moje skromno misljenje da ce veceras dobiti Lakersi zato sto ne bi bilo ok da princeza odnosno kralj dozivi takvo ponizenje i bude ometlan u finalu… znaci malo sudjenje malo neka tehnicka i onda rade na pricu everything is possible itd…napred somborski burek !
1

1233456

pre 12 meseci

Verovatno nisi gledao ni jednu utakmicu,Denver je bolji za klasu ne mogu ni sudije da im navuku,a probali su u trecoj utakmici.
D

Dzi

pre 12 meseci

Ron Artest ne ide u istu recenicu Sa Robertom Orijem...znacaj njegovog divljastva nije prisao znacaju kosarkaskog umeca Roberta Orija... Aretest je slican Pj Takeru sampionkog Milvokija, Ori je slicniji Lamaru Odomu ili Krisu Bosu...sampionski igrac, ne samo u Lejkersima... Cisti ovo Denver veceras...svakog dana dete postaje sveesno sta je 300 kila i to ga ne sputava nego pokrece da dize cifru na gore...
c

cv

pre 12 meseci

denver ako sad ne uzme nece nikad svi su totalno van forme. sad ili nikad jokicu
D

Drake

pre 12 meseci

Majami je bogami u odličnoj formi. Biće to najteži izazvov.
D

Dzi

pre 12 meseci

"Svi su sada van forme" sem Gsw koji je mator a ne van forme nikakvu klasu nema vise niko..barem deceniju unazad...Denver je osvojiti jer je Najbolji u ovom trenutku ne jer su drugi van forme.
f

fore

pre 12 meseci

Ovo je prvi put posle mnogo godina da je Denver u stanju da dobije utakmicu čak i kad Jokić odigra ispodprosečno. Ranije se znalo da u tom slučaju gube sa 30 razlike. Sada ako ostale ide šut, Jokić može da odigra i prosečnu svoju partiju,to je sigurna pobeda, a ako je Jokić i bolji, onda je demoliranje. Potez sezone po mom mišljenju je dovodjenje Caldwell Pope-a, dobili su smirenog igrača koji je već osvajao prsten, ali razume i prihvata svoju ulogu iz drugog plana i taman ubaci onoliko poena koliko je ranije falilo Denveru. Uz ovakvog Jokića i Mareja, prejaki.