Komentari na vest

Nove kvalifikacije - stara boljka: Srbiji ponovo nedostaje kreativni plejmejker

G

GLAVATI.ATEISTA

pre 2 meseca

Meni je bitno da je tu Trifa i da su ubacili ove iz Partizana pa neka gubimo od Belgije i Ujedinjenog Kraljevstva bas me briga. Bitno je da su tu it Partizana da zadovoljimo sujetu. Videlo se uopstalom ma kupu koliko su bolji ovi domaci iz Partizana u odnosu na Gajdobre i Vojvodinu. Jos kada se brave Smajli i Trista , samo Cu to da gledam pa makar izgibili od Finske, meni je ionako bitno da igraju IGRAČI iz Partizana i me zanima me rezultat.
M

Minhenska.Cucla

pre 2 meseca

Imam Ogija Jaramaza na mestu plejmejkera da ga gledam. Jok nego cu da gledam Teodosica. Zeljo napravio za reprezentaciju.
G

GLAVATI.ATEISTA

pre 2 meseca

Pa starac ima Ogi Jaramaza i Aleksu Avramovica sto ih Zelja napravio za reprezentacije.
J

Jtd

pre 2 meseca

Sut asistencija ulaz, plus glava. Teodosic je unazad dugo godina najblizi tome da ima sve na visokom nivou. Topic jos uvek nema, da li ce imati niko na svetu nema pojma. Mnogo godina smo potrosili uzalud, niko vise se od nasih "trenera" ne drzi devize ako nemas pleja napravi ga...najduze se razvija, minimun 25-26ta godina i u danasnje vreme kupi prodaj, vrati, posalji drugog niko nema poslovnu logiku i racunicu da razvija takvog igraca. Zato ga i nemamo, zato ga ovi ostali, hr, bosna...kupe i to je to. Izgubili smo sistem, identitet razvoja igraca, nacina i bla bla
G

Gost111

pre 2 meseca

Prosto ne mogu da poverujem,reakciju na objektivan i košarkaški tačan komentar!!!Pa Topić sigurno neće biti plej,tipa Teodosića!!!
a

aaas33

pre 2 meseca

Уврштен је на шири списак сениорске репрезентације Србије 2013, 2014. и 2015. године, али се није изборио за место међу првих 12 репрезентативаца. Demantuje, pa me nazivaju lazovom, vole bez rogova. Ja nisam napisao da nije dobar igrac vec da nicim nije zasluzi kapitensku traku, pogotovo ne pre Guduric, Alekse, Dobrica i Marinkovica.
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Изнио си лажи. Лука је играо званичне утакмице за сениорску националну селекцију Србије https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers/player/Luka-Mitrovic Дрес Србије носи од 2009.године и ЕП У-16. Да ли је заслужио капитенску траку одлучује селектор и колеге у националној селекцији, не неки паћеници које мрзи да се макар упознају са материјом о којој пишу
a

asas33

pre 2 meseca

Bitni je da imamo kapitena koji nije odigrao NI JEDNU takmicarsku utakmicu za seniore Srbije. Mozda covek mora na OI.
S

Sf

pre 2 meseca

Ne, igraće ovi vaši grejači klupe i mahači peškirom. Taj kapiten je tata za sve vaše iz partizana. Pojazao je to sto puta. Ne, igraće sapleteni Balša, Tristan i Smailaga koji peške ne znaju da idu. Vidim koliki učinak imaju kod vas. Ajde leči tu ljubomoru
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

То је једноставно речено лаж.Узгред, Лука Митровић је играо такмичарске утакмице за све националне селекције Србије, и за сениорску, и за У-16, У-17. У-18, У-19 и У-20 селекцију. Пакост је зајебано стање ума.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Ako fali kreativni plej, treba da pozove Teodosica, barem za kvalifikacije. Vrlo jednostavno.
P

Popesku

pre 2 meseca

Dovesti nekog amera na poziciji pleja, dokle da glumimo uzvisene dok svi sa strancima igraju i jacaju.
c

coki976

pre 2 meseca

valjaj se popesku
K

KSS

pre 2 meseca

Ocigledno da opet ima boljih opcija na poziciji jedan od Teodosica i da se izmedju njega u selektora nista drugo nije desilo. Guranje situacija pod tepih ne ide u prilog celokupnoj atmosferi oko reprezentacije. Stvari isplivaju na povrsinu kad-tad, a onda postaje ruzno. Slicna situacija je i sa Nedovicem, necemo ga videti u reprezentativnoj akciji dokle god je Pesic selektor.
M

MJS

pre 2 meseca

Poređenje statusa Teodosića i Nedovića u reprezentaciji,nije umesno!!! Teodosić je dao dosta i ostavio veliki trag!!!! Nedović ne je dao ništa,bezličan,prozračan,bez energije,ponekad ubaci nešto i to je to!!! Nema karakter,i nije rođen za trofeje!!!
a

aleksandar sasa djordjevic

pre 2 meseca

reprezentacija je skup momaka koji najbolje funkcionisu zajedno kao celina
S

Sve je jasno

pre 2 meseca

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, Beograd 2021: Teodosić 23 minute na parketu, 8 poena (30% šut iz igre), 6 asistencija i 3.6 izgubljene lopte po utakmici. Vasilije Micić 22 minute na parketu, 15 poena (50% šut iz igre), 5 asistencija i 1 izgubljena lopta po utakmici. Svetsko prvenstvo Manila 2023, Stefan Jović 21 minut po utakmici, 6 poena (45% šut iz igre), 6 asistencija, 1 izgubljena lopta. O učinku u odbrani glupo je i diskutovati kada kod jednog od ove trojice, a svi znamo koga duva promaja, jer znate on je madjioničar. Nemam ništa protiv nek bude, ali košarka je timski sport a ne sport madjioničara kojima je ispod časti da daju doprinos ekipi. Micić pa Jović pa 10 mesta prazno pa tek onda negde možda Teodosić.
b

bgcz

pre 2 meseca

slazem se. I Mesi i Maradona su precenjeni, nikad na svojoj polovini. Samo Gatuzo stajl. Sta ti liče pišeš. Evo ti Jaramaza, on igra bolju odbranu od Tea
b

bgcz

pre 2 meseca

i dođe finale svetskog i svakako bolje odbrane i nemas 10p iz reketa i kontri jer nema ko pas da da
S

Sve je jasno

pre 2 meseca

Treba doći i do tog finala Svetskog prvenstva, nešto što se sa Teodosijem kvalifikantom svakako ne može. Odlično deli te pasove u ruke igračima Albe i Asvela.
@

@bgcz

pre 2 meseca

jaramaz protiv grcke u beogradu 15 poena, drugi najefikasniji u nasem sastavu posle nikole jokica, u jednoj od kljucnih utakmica za odlazak na svetsko prvenstvo a kada je mec zbog povrede morao ranije da zavrsi vasilije micic. pa nemamo bas svi secanje veverice
R

Rexus21

pre 2 meseca

Uz Vasu Micića i Stefana Jovića naša reprezentacija ima dovoljno plejmejkerskih kvaliteta. U budućnosti će palicu preuzeti Nikola Topić. "Selektori" ponovo izgmizali iz rupa u koje ih je selektor Svetislav Pešić poslao nakon Manile!
M

MJS

pre 2 meseca

Topić je veliki talenat i biće vrhunski igrač,ali on nije klasični plejmejker!!! Kao na primer Teodosić i Jović!!! On je već skoro 2m i ima dobre fizikalije, pogotovo refleksnu brzinu zahvaljujući mladosti!!! On nije dodavač!!! Kako će to izgledati kada se njegovo telo formira konačno,nisam siguran... Mislim da ako prođe u NBA biće mu bolje tamo!! On je izuzetno jak u igri 1/1 i sa pikom i otvaranjem,ali to nije klasični plej!!!

Zvezda ispred svih!

pre 2 meseca

Teodosic mora da ima mesta u reprezentaciji dokle god moze da hoda, jer je umetnik/majtor. Posle njega nemamo dobrog pleja i to je realnost. Mozda to bude mali Topic, vreme ce pokazati. Ali do tada Teodosica moramo da ljubimo u d... , samo da igra! Voleli ga ili ne, ali tako je!
D

Dzonkey

pre 2 meseca

Umetnik da se zadiše posle dva koraka.
A

Akademija

pre 2 meseca

Majstore ako je umetnik neka upiše Akademiju!
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Наша селекција јесте на плеју ослабљена неиграњем увијек поузданог Стефана Јовића, Васе Мицића, Николе Топића те Богдана, који иако није по вокацији, би на позицији плеја када би му у нужди запала та улога у правилу врхунски одиграо (и у Партизану, и у Фенеру и у Атланти и у репрезентацији рецимо ЕП 2017-е), но не мислим да ће ту бити проблема, Алекса и Огњен ће то добро покрити. Посебно што противници нису њихов ниво, у Грузији им је први плеј Цинтадзе који ем је слабији и спорији од њих ем има 38. Проблем ће против Грузије бити на позицијама 4-5, Шенгелија и Шермадини, ту ће се смјењивати Петрушев, Митровић, Давидовац уз 10ак минута Душана Ристића. Ту ако наши добро буду парирали (а Финци ће и тако одиграти мечеве без посебног мотива јер имају директан пласман на ЕП), требали би стартати са побједама. Нашима пуно среће у овим мечевима квалификација
m

mareeee84

pre 2 meseca

Nemamo mi Teodosića
U

Ubaci

pre 2 meseca

Tristana, Topića i Koprivu za početak i napravi neki temelj za budućnost.
T

Terabajt

pre 2 meseca

Đurišić i ostali iz Mege i još po koji talenat iz Srbije i prekaliti sa starijima iz jačih liga.
I

Immobile

pre 2 meseca

Ne nedostaju u toj meri da ne postoje. Istina je da smo u deficitu na toj poziciji, ali tu je Topić koji je silom prilika sprečen da igra, tu je i Micić koji nije definisan samo kao organizator već i kao neko ko iz pika i igre 1 na 1 zna sam sebi da iskreira otvoren šut ili da ode do table. Tu je i Jović igra će još godinu, dve za reprezentaciju, Topić će biti prirodan naslednik i jedan od nosioca iste, ako nešto ne daj Bože ne krene po zlu. Ceo svet je u deficitu sa igračima koji su čisti kreatori. Naravno kod nas se to desilo zbog struke koja u mlađim kategorijama ne uči igrača da razigrava već da prenese loptu, postavi napad i da se skloni. On nema prostora za improvizaciju, retko kada sme i da šutne eventualno ako u nekoj tranziciji napravi sebi neki prodor. A za uništenje struke krivi su ljudi koji sede u foteljama i promene u se neminovne. Mi imamo sreću da imamo ovako nestvarne talente i igrače, to je nesvkaidašnje, da se ne zavaravamo samo da je to plod nečijeg rada i programa. Ovako da radi bilo kakav košarkaški sistem bilo koje države ma kakvi god bili nakon 10 godina ne bi postojali na košarkaškoj mapi sveta. Mi imamo ludu sreću da ima toliko talentovane dece od koje mnogi zbog očajnih uslova i rada ako ne odu u Ameriku, završe svoju košarkašku epizodu i posvete se studijama.
G

Gers

pre 2 meseca

Fale Nedovic, Teodosic i Kalinic, moze da prica ko sta hoce
k

kkeks

pre 2 meseca

Jaramaz i Avramovic individualno moraju da poboljsaju sut sa distance i poludistance, posebno Jaramaz. Ne mozes biti spoljni igrac, juriti medalje sa reprezentacijom, medju alama, a da ti je sut povremen, tj da cas izdominiras, pa te onda nema opet par utakmica. Sasvim dovoljno minuta imaju u KKP da to urade. Potom da vise paznje usmere na dodavanja, jer tako raste i samopozdanje. Ne ide sut - dodaj. Ne prolazi pas - sutiraj.
l

lolcina666

pre 2 meseca

Samo ne znam kad je Jaramaz izdominirao u sutu, pa da onda nestane, on je nestao evo cijele godine ne moze okean sa broda pogoditi, za Aleksu je to pravi termin,samo sto i on ove godine sve rjedje izdominira,a sve cesce ima mizerne procente.
O

Ok

pre 2 meseca

Ne zbavaj Aleksa je napredovao vidus kako se udara u grudi. Igrac koji sako vidi levu stranu terena je poatigao svoj maksimum i sada to moze biti ista prica kao Jaramaz. Probace iskusni trener da igru dobije preko Uskokovica koji ima najvise motiva. Njemu je falilo ovo u Borcu, minuti. Natera li sebe da sutira za tri poena samo sa dve navezbane pozicije podici ce sebi rejting. Momak koji se radom namece. Ne galami po portalima vec trenira dosta. Vidi se da ima cilj.
д

д.г.

pre 2 meseca

Хвала Карију за Теа. Да напуни батерије.
M

Mikula

pre 2 meseca

Teodosić je mator ali si ti Svetislave u cvetu mladosti.
D

Dr Kovačević

pre 2 meseca

U moru glupih i besmislenih takmičenja, ovo što FIBA pravi sa reprezentativnom košarkom je samo dno! Kvalifikacije u kojim dalje idu 3 od 4 tima. Besmisleno i bespotrebno.