Komentari na vest

Obradović posle žreba Evrokupa: Da oformimo tim i fokusiramo se na nas, znamo šta su nam ciljevi

D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Da se ova sezona u EK iskoristi za uigravanje tima, bez rezultatskog pritiska. Mi kao INSTITUCIJA EVROPSKE KOŠARKE SA NAJBOLJIM TRENEROM SVIH VREMENA dogodine dobijamo ugovor sa EL, a onda u naredne 2 godine f4 je zagarantovan. Naprijed Partizan, a gurbosi neka se gicaju koliko hoće, imali su 8 godina da pokažu da su bunar bez dna u koji su pare bacane a da evropskih rezultata bilo nije. Dosta je bilo, nije basket za vas.
F

Fuštar

pre gotovo 3 godine

Cipiripi grupa!Čuj Šljonsk,Andora...bice borba sa Huventudom kao i '92. ! Čudno da nema u Evrokupu ove sezone Rudar iz Brasine ili Dinamo iz Budisave!?!?!??

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Misliš da kupiš još par NBA igrača.
K

Kraljevic

pre gotovo 3 godine

Ljudi moji 951357 svaki minut ceka da izadje bil kakva vest o Partizanu,covek koliko je lud gleda prijateljske utakmice FK Partizan pa ja ne bih odgledao njihovu prijateljsku utakmicu nema sanse.Ponavlja kao papagaj neke zvanicne podatke Uleba a ne sme da napise te podatke za prethodnih 10 godina jer je razlika drasticna na strani fmp-a.Liku je Partizan samo u glavi ima ta bolst kad se vezes za svog silovatelja ili kidnapera.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

evo pogledao je komentar ali nece ti napisati podatke uleba za tih 10 godina nego ce ti on sam udariti 70 minusa.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Pa evo ti napisi podatke zadnjih godina. Ja sam uspio naci samo za 2019/20 po kojoj Partizan dobija 200k dolara vise od Zvezde. Evo nadji neki zvanicni podatak al nemoj mi ono rekao Tegi ili neke isecke iz Kurira.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

ma brate bozo djumic,bezbradica,djoko salic,vrabac,karahodzic,amar gegic,andrej milutinovic,koprivica,ratkovica i ostale vedete imali milione a ne par hiljada evra mesecno
B

Borky

pre gotovo 3 godine

@aebre Rebic,Tejic,Katic,Uskokovic...imali milijarde. Kakve su vam to fore da nabrajate stalno 5 istih igraca koji su igrali u Partizanu u razmaku od 5 i vise godina?! Jesi ti sad nekoga ubjedio u to da vam nisu igrali Pavlovic,Macvan,K.Dzouns,Hetcher,10 stranaca kod Trinkija,nba Zagor,Muric, x2 Vilijamsa,Gos,S.Samuel itd itd itd. Mani nas tih Tegijevih fora.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

@Kraljevic, tezak bolesnik. Teska iskompleksirana budala. Vidis da koristi vise nickova, jer je on u stvari, angazovan od Gebelsovaca iz rupe da bi radio ovo sto radi. Da mu testiraju IQ, sigurno je manji od broja cipela (vrlo verovatno opanaka) koje nosi.
G

Gostghdjc

pre gotovo 3 godine

Ajmo jos 2-3 dobra pojacanja, pa da cepamo sve ove i limenke posebno, uz duzno postovanje.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@951357 Znas ti dobro, da je zvezda od 16 mil evra duga prekonoci dosla do evroligaskog budzeta i promenila 12 igraca za sledecu sezonu pa ako imas 4 razreda osnovne saberi koliko je to ulaganje, odakle, cije pare.. Znas ti dobro, da zvezda zatim svake sledece godine pa do ove ima evroligaski budzet i dovodi najbolje sto se moze dovesti, tj. igrace koje ostali ne mogu priustiti, a znamo koliko je mizerna zarada u evroligi, odakle? Znas ti dobro da zvezda ima toliko para da otkupi ugovor jednom Voldenu, jer je bila u mogucnosti , odakle, kad se u kosarci od evrope dobija 20 x manje para nego u fudbalu od evrope? Reci ces, dao Covic svoje 'postene' pare. E pa mi smo dobili od Nordeusa (covek izraziti Partizanovac i moze mu se...) i jos nekih privatnika... Ali vam je krivo i svim silama se trudite, da eto dokazete da je to drzava.. Drzava daje isti novac i zvezdi i Partizanu oko 1.5 mil. I jos bi da mozete, zakonom da zabranite da u Partizan iko sme uloziti, citajuci po redstar forumu... Tolike godine Covke trpa sumnjivi novac i sad se pitate odakle nama pare, i kako smemo da imamo.. E pa stedeli smo.. Ahahahhhaaaaaa..... (Admine pusti komentar vise jednom)
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Odmah lazes nije KkCz vratila preko noci dug od 16 mliki eura i nije odmah dovodila jake i skupe igrace nego je bila pet godina pod stečajom i u fuziji sa drugim klubom pa smo vracali taj veliki dug pa smo tek napravili dobru ekipu kada smo prve godine igrali El i tu je velika razlika posto je tvoj klub pre dve godine imao zvanican ogroman dug od 7,8 milke eura pa iako niste imali uspeha niste otisli pod stecaj pa vam je veliki manitu dao upravni odbor i limara predsednika iz svoje vladajuce stranke i dug je nestao prakticno preko noci pa sada možete da imate najveci drzavni budzet u istoriji nase kosarke i to je istina prava a suština da nama nije preko noci nestao dug nego smo to mi vratili raznim ponizenjima od prosle zute lopovske drzave u vidu stecaja i fuzije sa drugim klubom dok je vas dug nestao prakticno preko noci pod patronatom napredne nase drzave,,,,,,
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

ispade ek profitabilniji od el,cim mogu da se dovedu najskuplji trener 3 milke daju plate od par miliona... zatom zvezda je karojeru ozivela i beronu dosao iz turske i pamteru nasao ga sakota ko zna gde, takodje od djenke napravila solidnog igraca, kuzmica ucinila boljim centrom pa presao u real, bobi, jovic, vasa da ne nabrajam dalje... doveli smo gista od 33+ godine, doveli peperoglua od 34+ godine.... dovodili smo igrace koje niko nije hteo, nije bilo rasipanja novca ovoliko... inace za tvoju informaciju, zvezda predhodne 2 god ima manji budzet od partizana, ovo je treca godina, vucko vas je sam otvoreno rekao da je dao vama vise para, inace zvezda je dobila od drzave 4,25 milona i to je trenutni zvezdin budzet (deo je otisao na zakasnele plate deo na ovih par igraca) zvezda trenutno nema predsednika zato i nema ulaganja ni cistog ni prljavog novca... sto se nordeusa tice, ni jedan koliki god bio navijac nece ulozito pare a ds ne moze da ih izvucr, price za malu decu, ako nekad ti se ukaze prilika da vidis rumenog, pitaj ga sa kim je bio na razgovoru zajedno sa ostojom i ko mu je obecao budzet od 15-20 miliona av secer... da si ti ziv i zdrav ali to ti je istina

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@ crvke Ahahahhaaa... Odgovor ti ima smisla k'o da ga je dete od 5 godina pisalo... Pa pitam te, odakle pare da se vrati 16 mil dug i promeni kompletna ekipa, da bude konkurentna za evroligu? Gde je klub zaradio tolike pare? A jos da dodam, Partizan nije nikada imao 7-8 mil dug, ti pises lazi..
r

re>Seb_1

pre gotovo 3 godine

I sta kazes Nordeus dao Partizanu 25 miliona evra iz ljubavi. Hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahha. Evo opet objasnjenja u stilu Zeljka Pantica hahahahhahaa.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Srb 7-1 izgleda si ti klinac bez mozga iz vrtica i prvo nauci sta znaci kada je neko pod stečajom i kada je u fuziji sa drugim klubom pa mi se javi a ne ovde si zapeo za tih 16mili eura koje smo mi vracali pet godina a dok je vas dug od 7,8milki ispario preko noci i to bez uspeha i bez stecaja kluba bez icega i to za dve godine ali izgleda ti mislis da svi lazu cak i vas limar koji je izjavio da vam je toliki zvanican dug i dobro se zapitaj kako je on nestao a ne ovde da vredjas nekoga koji ti govori istinu iz naseg kluba koju zna cela drzava,,,,,

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@crvke Eto , prva tvoja ocigledna laz je da je 'limar' rekao da je dug 7-8 mil. Ostoja je demantovao da je dug 7.4 mil koliko su pokazivali podaci, jer nije uzeto u obzir da se vodi spor sa Expo bankom oko jednog dela duga... I taj spor je dobio Partizan plus mu je banka morala dodatno platiti za reklamiranje, sve ukupno 2,3 mil evra, sto znaci dug Partizana je bio 7.4 - 2.3 mil i iznosio je 5,1 mil. Plus, Partizan je imao i 770 hiljada evra potrazivanja u tom trenutku, sto iznosi da je stvaran dug od 4,3 mil. I ti poredis zvezdinih 16 mil i Partizanovih 4,3 mil. Ali vas istina boli, jbg...
B

Borky

pre gotovo 3 godine

@srb Jos je Pekovic kad je dosao rekao da je dug blizu 7M a Ostoja potvrdio moze se naci na guglu. E sad kako ste vratili bilo sta kad niste imali zaradu a placali ste skupe igrace i skupe trenere i jos svake godine dopunjavali ekipu sa par stranaca da ispunite Trinkijeve zelje?!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pošto ne mogu da idem okolo i ponavljam 20 puta, evo na jednom mestu - a) Grobarska je bajka da je Zvezda do sada imala više para, imala je isto ili čak manje od Partizana, i to nije moje izmišljanje, već zvanični ULEB podaci. b) To što sebi pričate bajke, ne znači da je ovo nemilosrdno upumpavanje para u KK, VK i RK Partizan normalno, jer nije. c) Ovoliki nenormalan budžet KK avangarda samo govori da je država stala iza jedne ekipe, što ne da ruši sve sportske i fer principe, već je nemoralno na milion načina. d) Znam da vas briga, jer vi nikad niste ni mogli da napravite nešto bez debele državne zaleđine, i da vas neće biti sram ovoga, već da ćete se busati i pumpati mišiće i ložiti se koliko ste dobri. Ali isto tako znam da znate da bez tih para koje ste dobili svi znamo od koga, ništa napravili ne biste. Nema potrebe da nastavljamo raspravu na ovu temu, znate i vi i mi šta je u pitanju, iluzorno je raspravljati.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Svaka ti je ka Njegoseva.
k

ko o cemu cigan o postenju

pre gotovo 3 godine

Zasto pises onda svaki dan 20 poruka na temu para,zasto se ponavljas?? Idi prati svoj tim i ne davi vise,smucio si se svima sendvicarko
G

Gostju

pre gotovo 3 godine

saberi godine igrace trenere i to reprezentativce.da treba li ste biti u fuziji 5 god.ali naprasno poslije dvije sve je uredu bilo!dobre su pare trpane u vas ali rezultati nista.3 puta na guz... igrate el sto znaci bez aba titule,klanje sa buducnoscu i sve one igre u dvoranama(pionir,moraca) cine vas kao superiornim!?rezultati po novcu nula!!!
K

Kraljevic

pre gotovo 3 godine

951357 Da li ces ikada skupiti hrabrosti da nam napises zvanicne podatke Uleba za prethodnih 10 godina koji glase da je fmp imao 5 puta vece novce od Partizana?Ajde cekamo te da nadjes i da objavis te podatke Uleba
D

Debilu...

pre gotovo 3 godine

...nema ti pomoci. Nauka jos nije stigla tako daleko, da moze da pomogne takvima kao sto si ti. Jos manje ce ti pomoci 24 sati lajanje na Partizanovim vestima. Ja znam da ti je Partizan unistio zivot i ako ti je za utehu, nisi jedini. Procitaj svaku vest o Partizanu i videces da vas ima pun k...c, sa teskim kompleksima i unistenim zivotima.
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Da ulozimo budzet 20 plus miliona sto je moj standard, pa da napadnemo uleb kup,al opet imaju u grupi svoje približne ekipe iz Francuske i Italije
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Какво глупо правило, елиминациона фаза на једну утакмицу, док у групи млатиш 18 утакмица. Значи имаш скор 18-0 у групи, у 1/8 финалу имаш лош дан, добије те неки Сасари или Сласк, и тих 18-0 пада у воду. Ово је веча дебилана, него фибини прозори. Позз
G

Gost1122

pre gotovo 3 godine

Ne razumem, sta je tu glupo. Svi kalkulisu u grupama i niko ne daje 100% ekipe. Naravno da ce te izbaciti neki Sasari, Londpn Towers ili slicni ako sebe ubedis sa tim laznim pobedama iz grupe. Ozbiljno takmicenje krece tek u eliminacionoj fazi
К

Како то

pre gotovo 3 godine

Да оформите тим зар ви не правите играче а да правите их ал од 3 млиона
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Желимире. Фокусирај се ти на себе и оформи тим какав хоћеш али са својим парама, а не да те народ плаћа и финансира као да до сада ниси довољно зарадио.
M

Marko95

pre gotovo 3 godine

Zašto to nisi rekao čoviću pre? Isto to radi već 10 godina. Obraz vam je nula kao navijačima.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Kk CZ nije imala nikada u sezoni ni približno budzet kao sto imaju tvoji novopečeni šeici sa Marsa zato puno ne laprdaj i ne talasaj limare bez mozga,,,,,
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Da li vas je narod plaćao ili nije? Jeste. Pošto jeste, nemate ni kome ni zašto da se žalite. Što niste zagrabili više, sami ste krivi. Imali ste ključeve od kase a ni tim nije bio tako loš: Cirbes, Gist, Perperoglu i cela mala legija stranaca uz njih. Lepo je to bilo posloženo i šta ste uradili? Ništa. Žalite se onom čiji posao je bio da nešto sa njima napravi. Može valjda i neko drugi da se oproba, vi ste pokazali da vam ni 300 miliona ne bi pomoglo da napravite neki značajan rezultat.
n

noleeeeeeeee

pre gotovo 3 godine

@Marko95 covica nije placao narod Srbije (osim zadnje 3-4 god), njega je placao narod sa Kosova koji je pokrao dok je rukovodio tamo.
G

Gostju

pre gotovo 3 godine

pa sto je narod do sada placao formiranje tvog tima!?ima sezona po dva trenera smo vam placali!
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Tako je,ovi se iz nba malo zapuste preko leta jer su navikli da u novembru pocinje sezona.
L

Luuu

pre gotovo 3 godine

Partizan ubedljivo najveći budžet u EC
D

Djodjevic

pre gotovo 3 godine

Virtus ima mnogo veci budzet. Samo su za Teodosica dali platu 1.7M€
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ajde na stranu ovo sipanje naših para u KK, VK, RK avangarda, ali koliko oni imaju sreće. Bukvalno treba da pobede 3-4 utakmice od mogućih 18 i već su se plasirali u četvrtfinale. A onda u direktnim duelima sa prosek ekipama treba da prođu dalje... Imaju više sreće nego sposobnosti...
g

gagynbgd

pre gotovo 3 godine

A dok se sipalo na drugu stranu, niste se bunili...
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Brate, zamisli samo ovo.. Zamisli da Partizan osvoji ovo takmicenje. Zanima me, da li ces ti to prezivjeti? Da li ces moci normalno funkcionisati neki period nakon toga? Hoces li biti covjek pa cestitati, nekako preko sve muke?
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci sada je izgovor bate koliko ste vi imali pre pet deset godina a dobili budzet godisnji blizu dvadeset mliki eura a KkCz po El nikada nije presla 8,3milki budzet strasno kakvi su to spletkarosi i licemeri ovi novopečeni šeici sa Marsa, dobro se sprdaju sa drzavnim novcem ali dobro to ne voli veliki manitu pa kada prodju izbori videcemo sta ce biti kada im opet zavrne slavinu,,,,,,
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gagynbg - nikad se nije sipalo nama, imaš ULEB koji je zvanično objavio da ste i do sada imali više od nas ali je bilo relativno ujednačeno. Sada imate najveći budžet u istoriji košarke u Srbiji, možda i duplo veći od Zvezde. Očigledno ste državno mezimče. @Gost999 - Ja i očekujem da osvojite. Jer realno, pored ovolikog budžeta i državne pomoći, igrača iz F4 ekipa EL i NBA timova, sramota je da ne osvojite. Naravno da ću da čestitam. Ali i vi i ja ćemo da znamo kako ste do te titule došli - sipanjem ogromne količine para od strane države, a ne kvalitetnim i poštenim radom, trudom i selekcijom. Bukvalno biste kupili tu titulu, a ne biste je zaslužili na terenu. Da je i Zvezda osvoji na taj način, ne bih bio srećan, bilo bi me sramota. Ali znamo da vi za sram ne znate...
K

Ko-kosarka

pre gotovo 3 godine

Pa to je onda super i za vas jer ce i vama u ovom takmicenju (naredne sezone) biti dovoljno 3-4 pobede da stignete do 1/4 finala.
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Daj još 7 miliona evra na ovih 15. A nije Nordeus .. Ko li daje tolike pare?
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

REAL pa PARTIZAN, kako ti nije jasno. E moj cigo ti i kosarka ,idi begaj bre.
L

Luja

pre gotovo 3 godine

@Gost43, vaš budzet nema nikakve veze sa košarkom već sa politikom. Sedmoplasirani tim ABA lige ima veći budzet od bar polovine EL ekipa. Samo u Srbiji, zemlji čuda.
G

Gns

pre gotovo 3 godine

To sto si sada rekao ja sam isto mislio pre 10 godima za vas pa eto imali ste. Stim sto sžo mi bili prvaci evrope i uvek u f4, top 8 a vi.....juuu bruka 16 ti.
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

MAESTRO ZOC ARMIJA NAVIJACA- - SPREMNA ! IDEMO PO PEHAR- ZAJEDNO. JOS ON MAM FALI ZA NASU ZBIRKU. DA ZOC REAL pa PARTIZAN.
ž

željkoturčine

pre gotovo 3 godine

Jel vraćaš pasoš za godinu dana?
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Samo ti grakci ,kazna ce biti surova. Pa posle kriv tu djavo ,samo vredjaj.
A

Ajmosad321

pre gotovo 3 godine

Krece kuknjava na svim portalima od strane sektasa
G

Gostghjk

pre gotovo 3 godine

To dovedi im i lebrona a kada dodju izbori Delije pamet u glavu
G

Gost54

pre gotovo 3 godine

Napred Žoc!
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Dvolican covek
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Јел реално да хоће да доведу Мајк Џејмса??Лудило... Какав тим за еврокуп,какви виртуси,какве болоње,пишаће по свима...
O

Ognjeeeen

pre gotovo 3 godine

Gde si to procitao zivo me zanima?
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Реално потпуно! Колико и то да теби љубавница буде Ким Кардашијан!
p

plavac

pre gotovo 3 godine

pa zna se odakle informacije - sa rsb foruma ahahahaha
@

@plavac

pre gotovo 3 godine

Brzo ste upoznali Rsb, udaraju vas gde najvise boli zato ih i mrzite a oni su retki koji imaju tacne informacije i rade vec 11 godina.
У

УЛТРА......

pre gotovo 3 godine

БРАО КОМШИЈЕ СА ПОНОСОМ ДА ПРЕСТАВЉАТЕ СРБИЈУ У КУПУ ТВРТКА МАНДОВА !!! ИПАК ЈЕ ОВОЈ ДРЖАВИ НАЈБИТНИЈИ КОШАРКАШКИ СЕДМОПЛАСИРАНИ АБА ЛИГАШ И ВАЈЛКАРДЕР У КУПУ ТВРТКА МАНДОВА !! ШТА ИМА БРЕ ТУ ДА ДАЈУ НЕКИМ ТРОСТРУКИМ ШАМПИОНИМА И ОСВАЈАЧИМА СВЕГА МОГУЋЕГ КАД БОЉЕ ДА ДА РУМЕНОМ И ВАЈЛКАЛДЕРСИМА КОЈИ СУ ПОШТЕНО И НА ТЕРЕНУ ДОБИЛИ ВАЈЛ КАРД !!!!
S

Shojne

pre gotovo 3 godine

Wildcard. Kad si već toliko pametan. Вајкард🙁
G

Gostara

pre gotovo 3 godine

Bolje da si ovo vreme koje trosis na komentarisanje vesti ulozio u obrazovanje glibavi
c

c c c

pre gotovo 3 godine

u prevodu da skrcamo jos deset miliona. Sa dvadeset cemo da se hvalimo kako smo osvojili cipiripi kup. Za reprezentaciju cemo izbaciti nula igraca.
G

Gos43

pre gotovo 3 godine

c c c ti jos mrdas ,bravo.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Hahahaha Zvezda to radi 8 godina i ovaj sad nasao da moralise. Vojme Oca i Sina.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Klub cija vrednost nema cenu zasluzuje tim i igrace cija je cena velika ;)
У

УЛТРА....

pre gotovo 3 godine

АЈМООО ПОШТЕНО ДОБИЈЕНИ ВАЈЛКАРДЕРСИ ... !!! СРЕЋНО У КУПУ ТВРТКА МАНДОВА
Z

Zvezda padalica

pre gotovo 3 godine

Bojkot plaćanja računa za komunalne usluge JKP preduzećima koja služe kao bankomat partizanima.
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Partizan se vec sa ovim timom moze boriti za titule a mogu zamisliti nakon jos 2-3 mzs i 4 pojacanja kakav ce tim biti....
P

PurpleHead

pre gotovo 3 godine

Deca, SMS, penzije, pružni prelazi, ništa?
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Sve za ljubav, sve za Partizan! Vrati nam Željko osmeh na lice i sreću posle svakog meča!
B

Bozaww

pre gotovo 3 godine

I vreme je posle 7-8 godina ciste patnje. Evo ja kao navijac CZ vam zelim sve najbolje, da osvojite taj Evrokup. I meni je dosadila ova dominacija, nisam se ni radovao poslednjoj tituli. Dosadno je postalo.
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Cekaj, pa kako, kakav sad Evrokup? Zar ne dobijamo A licencu?
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Stvarno nije mi lako. Sta nas snadje.
N

Nick.cdn

pre gotovo 3 godine

Marco=glupson!