Olimpijakos besan: Izgubili smo zbog sudija! Trebalo je da bude faul Madara nad Vilijams Gosom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 23:31

Na osnovu snimaka deluje da su Grci u pravu

Fasada je u redu, ali kuća je toliko trošna da se ponekad čini kako će se urušiti. Na to godinama podseća Evroliga, najviše zbog – sudija.

Mogu da pričaju šta hoće, da se pravdaju ili ih štite, ali je i zvaničnicima takmičenja, valjda, jasno da su arbitri najveći kamen spoticanja da košarka dobije na pravednosti. Prošle sezone najviše zamerki na račun Evrolige i njenih arbitara stiglo je iz Panatinaikosa, a posle utakmice šestog kola u Istanbulu glas je digao i Olimapijakos.

Izabrane vesti

Još jedan grčki velikan je direktno okrivio sudije za poraz od Fenerbahčea (77:79), navodeći završnih nekoliko sekundi kao presudne, jer tad nije dosuđen faul za Pirejce, posle duela Jama Madara i Najdžela Vilijams Gosa.

Olimpijakos poziva Evroligu da zauzme jasan stav o faulu nad Najdželom Vilijams Gosom u poslednjoj fazi meča sa Fenerbahčeom. Nepravilna primena propisa od strane sudija je odlučila utakmcu protiv nas“, piše u zvaničnom saopštenju crveno-belih.

U sudijskoj opremi bili su Fernanrdo Roća, Uroš Nikolić i Sašo Petek. Deluje zaista čudno da nijedan od njih nije video faul ili je procenio da nije postojao (!?).

Tek, evo snimaka, sve u poslednjem napadu ekipe iz Atine, pa procenite. Zanimljivo da najpre nije svira faul nad Madarom, onda ni nad Gosom.




tagovi

EvroligaKK OlimpijakosKK FenerbahčeNajdžel Gos VilijamsJam Madar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara