Komentari na vest

Partija karijere Nikole Jovića i to Janisu u lice (VIDEO)

G

GostPa

pre 3 meseca

Micić, Jović, Avramović, Bogdanović, Gudurić, Jović, Dobrić, Lučić, Kalinić, Jokić, Milutinov, Petrušev. Rezerve: Topić, Jaramaz, Davidovac, Lazić, Pokuševski, Trifunović, Vukčević, Smajlagić, Ristić, Mitrović, Marjanović. Teodosića i Nedovića više ne računam, jer smatram da nema šanse da dođe do dogovora između selektora i igrača. Ako sam nekog propustio izvinjavam se.
I

Immobile

pre 2 meseca

Nemoj da računaš ni Marjanovića. Topić ulazi nakon OI umesto Jovića ako bude normalno i sve kako treba. I dalje smo strašni i dominantni iako se malo šta radi kako treba, ovo je sve stečeno na nenormalan kvalitet i talenat koji ovi igrači poseduju. Sistemski se 90 posto stvari radi loše.
V

Veks98

pre 3 meseca

Milvoki se baš potrošio protiv Denvera .Nije bilo energije i brzine ,svi osim Janisa,Bizlija i Portisa su podbacili.Joviću saigrači baš vjeruju,daju mu da organizuju napad pored prisutnih bekova .Značiće mu ova partija na polju samopouzdanja,da igra opušteno.Vidljivo je da još igra u nekom grču,mora biti konkretniji u prodor igri i da nekad završi na obruču. Sinoć je baš dobro iskoristio munute .Za vikend vjerovatno nastupa za ruki tim svijeta.
P

Petarrrr

pre 3 meseca

Kakva faca! Sedi na klupi par utakmica i dodje na Milvokijev teren na random utorak i pokaze Janisu i Lilardu neke stvari😂 Bice strasan igrac!
S

SMEHOTRES

pre 3 meseca

Šta ono reče rebrača neki dan?
r

rebarce

pre 3 meseca

proveri moj prosek. imao sam 5.9 poena i malo jace od 3 skoka po mecu u nba.
M

Miami

pre 3 meseca

Rebraca si gledao ovo?
G

Gost 2121

pre 3 meseca

NBA,smesna liga,ozbiljna organizacija NBA igraci dodju u evropu gde se igra odbrana i jadni u prvi nekolko sezona jedva 10 poena daju a i to ako uspeju u odbrani ko da nisu na terenu Svaki ucinak u regularnom delu sezone ne treba uzimati u obzir
A

Astoria

pre 3 meseca

Bravo,mali, samo cepaj! Bas su urnisali Milivoki, koji ima odlicnu ekipu i koji se mozda i malo umorio i potrosio u mecu sa Denverom. Jednog Nikolu su dobili, ali vec dvojicu ne mogu :)
E

Ehhhh

pre 3 meseca

Pa gde baš noćas nađe da odigra partiju karijere, oboriše me za 10k 🥺
N

Nenad1246

pre 3 meseca

To finale u Parizu?
c

cv

pre 3 meseca

glupo je porediti Janisa i ovog malog.

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Tačno, zato ih niko i nije poredio. Dečko je partiju karijere pružio upravo protiv njega, što je za svaki respekt i treba spomenuti.
н

небитно

pre 3 meseca

Више читај вести, мање се информиши преко јутјуба и тик ток и можда успеш да схватиш поенту текста.