Komentari na vest

Slučaj Nikole Jokića i kakve su mu šanse da po treći put zaredom bude MVP

p

plavac

pre preko 1 godinu

nije čemberlen nikako najdominantnija figura košarke,MJ je,i to ne košarke nego sporta uopšte.dakle u svim sportovima ikad ide prvo MJ,pa prazno koliko god da treba,pa bolt,pa išinbajeva,pa tome dalje i tako bliže
i

i_tako

pre preko 1 godinu

Ove godine jedino ima sanse ako Denver bude prvi na zapadu i pokaze da ozbiljan kandidat da se bori za titulu. Za to postoje sanjse ako Porter i Marej budu digli svoju igru barem na onaj nivo od pre dve sezone i njihovih povreda.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Predugačak tekst možda i nepotreban,nije odigrano ni 30 utakmica,ako se budu držali pravila iz prethodne dve sezone onda Jokić ima velike šanse da ponovo osvoji.Da ostavimo sa strane što je Srbin,čovek je konstantan,svako malo obara rekorde,juče oborio rekord od 54godine,veliki plus može da mu bude ako Denver ostvari više pobeda nego prošle godine i ako budu medju prva dva u svojoj diviziji.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Sanse su mu minimalne. Ne zato sto nece igrati dovoljno dobro da ispuni to, vec NBA nema nista od toga. Gurace se na sve nacine da bude neko drugi. Mortant, Luka, Embid, pa tek onda Nikola. Prosto NBA mora da izmisli nekog ko ce potkrepiti titulom to sto od njega prave superzvezdu, a Nikolu to ne interesuje.
x

xnxx

pre preko 1 godinu

Pa ove godine 99% uzima mvp morant, najjaci su na zapadu(trenutno) prvi su njima je to bitno a i zvezda je generalno tamo, ne u rangu jamesa, karija itd, ali brutalna zakucavanja, vuce svoje ekipu tako da 99% da velike sanse ima on
p

plavac

pre preko 1 godinu

navijam i ja za moranta ali šanse da on okrpi sezonu dovoljno da konkuriše za mvp su ravne nuli.i ovo je čudo što je ovoliko utakmica svezao,nažalost,jer je jedina stvar koja valja u današnjoj košarci.