Komentari na vest

Topićev prvi intervju u Zvezdi: Ako Sferopulos bude tražio da umrem na terenu – umreću

K

Karlo Veliki

pre 5 meseci

Mislim da je za Topicev razvoj bolje bilo da je do kraja sezone ostao u Megi... U CZ imace vecu odgovornost i manju minutazu, sto moze biti pogubno za mladog igraca.. Daj Boze da nisam u pravu.
D

DaDaDa

pre 5 meseci

Mali ti ih sledeci maltretiras!
P

Polivač

pre 5 meseci

Nema pravo i ne moze niko da zabrani tu cinjenicu nasoj igokei da drzimo najveci apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta nasa slavna istorija kojom se toliko ponosimo!
R

Rodman93

pre 5 meseci

Niko ne može fabrici metalnih kofica da zabrani kako će oni da se zovu i ako vam s ne sviđa kako dr mašinstva iz predgrađa vodi svoj privatni klub možete da osnujete sebi novi klub i navijate za njega.
n

neutralan navijac

pre 5 meseci

ahahaha dobra ta vasa istorija svake godine 15 u evroligi ahahaha pa daj bar jednom 10 bar
a

all grobar

pre 5 meseci

Sine ne treba tebi to trener da kaze, vec to mora biti tvoj stav! Kad ces ako ne u 18god ostaviti srce na terenu, oguliti patike i okrvariti kolena. Trener samo treba da te usmerava takticki i da ti ukazuje na ofanzivne i defanzivne mane, a ti ono gde si najslabiji vezbati individualno, kao recimo sada sut.
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Zvezda sa duplo manjim budzetom od nas melje sve redom i u ABA i u EL,a nasa igokea sa 35.mil budzetom i 6.mil panterom nikog zivog da pobedi ne moze,Studenti,Mega,Igokea dva,Olimpija,Zadar...itd puni nas ko god stigne,od zadnjih 8 meceva ukupno imamo cak 5 poraza,to je zaista sramota za nas klub sa najvecim budzetom u evropi sto tvrdi da ima "najboljeg trenera" koji u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju i cak dva puta pobegao sa timom iz nase KLS lige,to je cinjenica koju znamo mi svi koji navijamo za taj klub!
@

@ssss

pre 5 meseci

Admin bi trebao da obrati pažnju na mentalno zdravlje ljudi koji čitaju ovako tupave komentare i da ih ne objavljuje.Ovakvi komentari deluju kao pandemija pogotovo kada su u pitanju navijači komšinice.Može čovek da pomisli da retko koji njihov navijač ima IQ veći od sobne temperature.

Simi

pre 5 meseci

Vidjena na f4 kada bi okrenuli tabelu Evrolige lako je mleti aba ligu tu si 10 puta skuplji od svih osim Partizana imas i svoju filijalu a kad se palis mnogo vise na to nego na Evroligu mozes lagano da rotiras.
B

Bozic Zadar

pre 5 meseci

@ssss Jel ladno u Zadru na -16 sve poledilo,vidim da vam ledene suze jos teku polako se pretvaraju u reku...
k

kk.Decenija

pre 5 meseci

@ssss Studentski centar,Mega,Igokea 2,Olimpija,Zadar...itd itd bice ih jos toliko do kraja prvenstva,spremi maramice,opet nista od titule za tvoju igokeu i ove godine,sledece idete nazad u kup ere ojdanica koji ste igrali zadnjih 13 godina koliko titulu i EL videli niste,istorija ce se ponoviti kao i uvek!
j

jsidufo

pre 5 meseci

Izjava a la fudbaler IQ 10
D

Da mi je znati

pre 5 meseci

Kako si se ti izrazavao u njegovim godinama....
0

0211

pre 5 meseci

Ne priča istinu. Čekamo njegovog školskog drugara da nam ovde na mocartu objasni da oduvek navija za KKP ali zbog ćaleta morao ovo da izjavi. Srećno mali, sila si.
J

Jos 2 igraca...

pre 5 meseci

TREBA NAM JOS BEK SUTER I CETVORKA DA KOMPLETIRAMO TIM!
S

Skapa

pre 5 meseci

Da umre zbog basketa sa 18g...sacuvaj boze
P

Polivač

pre 5 meseci

Šta vam Nebojša daje da jedete pa ste svi ovako naloženi?
D

Decenijasi

pre 5 meseci

Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
S

SamoKažem

pre 5 meseci

Ako mi se priken*a sad zbog tvoje izjave, ken*acu.
L

Luka Bozic.

pre 5 meseci

@samo onda porucas sve sto sto izbacis iz sebe i posluzis drugare na jugu i resena stvar.
P

Polivač

pre 5 meseci

Od raka?
d

da znas

pre 5 meseci

od toga ce rumenilo
V

Vl@dimir

pre 5 meseci

од тога ће ћорави
N

Napred Zadar

pre 5 meseci

@Vl@dimir vas "najveci trener" ce od toga da rikne....
d

dace bog

pre 5 meseci

od toga ce rumeni
g

gostbre

pre 5 meseci

on i teo su dva razlicita sveta...ovaj momak ima sve sto teo nema i nema nista sto teo ima😂😂😂
G

Gossens

pre 5 meseci

Nećes majkane,i sa malom povredom ako pobedite bićes kao Maxsimus iz Gladijatora a ako bude poraz povreda te sputala da daš maksimum i tako cela karijera.
T

TP-1

pre 5 meseci

Kupi mi majko top! Kakva izjava sacuvaj Boze.
P

Popsi

pre 5 meseci

Siguran sam da će bito daleko bolji od onog prevaranta Nejpira.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Eee moj decko ... Talenat imas ali mozga fali definitivno 🤷🙄 .. Kakav odgovor,kakva glupa izjava 🤦
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Ti si sine i dalje u fmp-u, samo broj 2!!! Ne sumnjam da je decko za primer, ali cim kroci u ovaj mutant klub, pokvarice ga sigurno, ima i on da baca otrovne strelice kao njegov gazda, koji treba da je odavno u Zabeli!!!
H

Hvala Ti Nebojsa

pre 5 meseci

...sto si stavio🔒na igokeu,13 godina bez ijedne titule i odigrane EL i unisteno detinjstvo i kompleksi,stvarno je to tesko idzrzati!
O

Ok

pre 5 meseci

Ma briga te ti nisi nigde a i gde bi bio Jugoslavije odavno nema. Mortva al vam nisu javili.
s

srxx

pre 5 meseci

Mozzart aj mi blokirajte nick. Neko se prijavljuje umesto mene i ostavlja komenatare i lajkuje objave.
L

Legenda Top senior

pre 5 meseci

Ćale Top je Legenda Zvezde. Nikola, dobrodošao kući !
F

Fontana9

pre 5 meseci

Samo cu se nasmejati hhaaaahhaha
K

Kosutnjak

pre 5 meseci

Mali samo cepaj. Znajuci oca, njegovo ponasanje, karakter, vaspitanje ne sumnjam da cemo ubrzo dobiti jednog odlicnog igraca koji voli i zeli da igra za svoju naciju i koji nece traziti izgovore da izbegne. Drazi mi jedan Topic nego stotinu Jokica,Pokusevskih, Pantera, Ledeja, Kabokloa, Nanelija, Egzuma, Nejpira, Tobija, Dos Santosa...
7

76

pre 5 meseci

što cvile žene u crnom
M

Mislis na

pre 5 meseci

svoju staru? Kuka i zapomaze jer ima takvo dete kao sto si ti.
L

Laza.neandretalac

pre 5 meseci

Skupiti se oko lovorovog lista i pomolite se.
1

149

pre 5 meseci

Ahahahahahahahahaha
A

AU

pre 5 meseci

Izjava za anale :D
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

umrli su i Kampaco i vildoza ...pobegli ni kofere nisu poneli
E

Eseks

pre 5 meseci

Da li neko moze strucno i detaljno da napise nesto o Topicu? Npr kakav mu je sut,ulaz,odbrana,asistencije...gledao sam ga al volim kvalitetne analize a nisam neki poznavalac kosarke iako je volim
y

yero

pre 5 meseci

Prednosti su mu kontrola lopte i igre, ulaz i dobar pregle, mane su izgubljene lopte i ispodprosečan šut za 3 Sve u svemu postoji mogućnost da napravi dobru nba karijeru pod uslovom da šutira trojke bar prosečno. Eto Micić kao mvp ode u nba i zaista se teško prilagodio iako je trenutno za Topića svemirski brod
A

Analiza?

pre 5 meseci

Šut prosečan, kada ostane sam pogodiće, iz driblinga može da pogodi ali nije konstantan. Očekuje se da sa znatno više prostora i prilika za šuteve iz prijema lopte u Zvezdi podigne procenat šuta za 3 koji je trenutno lošiji (29%). Najveća prednost mu je visina (2.01) za poziciju pleja, osećaj za asistenciju i prodor igra. Vrhunski čita igru iz pika. Visinu koristi da agresivno napada obruč (više polaganjima nego atraktivnim zakucavanjima) . Najveći nedostatak koji ima je odbrana što je i logično za jednog "visokog beka" kakav je on. Imaće prednost u napadu zbog visine ali će isto tako niži i brži bekovi imati prednost u odnosu na njega. Zbog toga očekujem da primarni defanzivac na lopti bude Lazić a da Topić zahvaljujući svojim dimenzijama preuzme čuvanje bekova a možda i krilnih igrača. Ono što ga trenutno najviše razdvaja ld drugih talenata je ono što bi Ameri nazvali "clutch gene". Kada se lomi meč želiš loptu u njegovim rukama.
1

11070

pre 5 meseci

Ima detaljan scouting report na Instagram profilu astronsut.hoops
G

Gost997

pre 5 meseci

Mislim da ima ogromnu srecu sto ce igrati uz Teodosica, isto je on u njegovim godinama vazio za najveci talenat, ako neko zna da ga uputi kako da se nosi sa tim to je on
L

LK

pre 5 meseci

DZORDANE ti li si
R

Rodman93

pre 5 meseci

Mali mislio sam da je samo naslov takav, da su napucali zbog klika, ali ovo što si izjavio pokazuje IQ većine sportista. Ne umire se za sportski rezultat, šta ti je. Mlad si, živi i uživaj. Ovakve izjave se ne daju.
s

subo-tica

pre 5 meseci

Jedna od lepših vesti da se mali vratio u Zvezdu
F

Fanky123

pre 5 meseci

Alo nemojte da smatrate kakvu je izjavu dao.. Mali je veliki talenat igra zrelije u odnosu na vršnjake, nadam se da će postati veliki igrač i da ga ništa neće omesti u karijeri da do tih visina dodje, pa čak ni Zvezda. Iskren, još uvek neiskvaren, lupio ko maxim po diviziji sa ovim umreću.. Ali ne trebs se smejati. Mali samo hrabro i pametno, nemoj kohones da se stisnu, nema potrebe, pa sta bude ovih 6 meseci.

Sakur

pre 5 meseci

Naslov je ono da se zamislis jesli li normalan.Al kaze da zaigra pred 20 000 kojih 20 000 jel misli na Partizan.Ni jednu utakmicu nisu imali 20 000 prosecno ih dodje do 15000 max al on su majstori u tome da prebroje i duhove
1

1:0

pre 5 meseci

Možda vi držite rekord u posjeti.
k

kikoman

pre 5 meseci

Tih 5000 koje fale doci ce zbog njega. Vi imate Žoca, mi imamo Topa i Tea, vi imate vaš gas bajo, mi imamo naš. Bitno da je gas, kapiraš?
A

Au

pre 5 meseci

Promasio si poentu druze...
G

Gostina

pre 5 meseci

Kako ide ona bajka? Zato sto imate punu arenu dovodite pojacanja od ulaznica, hahahahahaha. Eh da nam je tih 5000 vise koje vi imate. I Doncic ne bi bio nerealan. Cuti i uzivaj dok traje izivljavanje van terena nad svima od kad vam se "najveci" vratio, posle ces pratiti derbi sa Zadrom i tugovati.
S

Samo nas prati

pre 5 meseci

Uvek su se mali ugledali na velike
Č

Ček ček

pre 5 meseci

Znači Evroliga laže? Ali laže samo kad piše o Zvezdi a za Partizan ne laže? Auu al je tebi ispran mozak. Ajde idi gledaj pink to je tvoj nivo.
O

Ojsa

pre 5 meseci

Tope pokazi im sta znas majstore!
a

ahahahahahahaahahahah

pre 5 meseci

Kaksv naslov🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gooxy

pre 5 meseci

Strasna izjava