TREĆA SMENA: Bogata ponuda u NBA ligi, Jokić ruši Kliperse, derbi u Milvokiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.11.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Košarka, NBA liga)

I dalje u timu Atlante nema srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića koji se nije oporavio posle operacije kolena. Hoksi i bez njega igraju odlično, na četvrtom su mestu Istoku NBA lige sa skorom od 11 trijumfa i sedam poraza. Hjuston je najgori tim u ligi sa samo tri pobede i franšizu iz Teksasa očekuje još jedna mučna sezona. Atlanta igra na krilima sjajnog plejmejkera Treja Janga.

MILVOKI BAKS – KLIVLEND KAVALIRS, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Obe ekipe su u vrhu na Istoku. Milvoki ima poraz manje od Kavalirsa. Klivlend je opet u odličnoj seriji, vezao je četiri i trijumfa, a briljira Donovam Mičel koji je ove godine stigao u Ohajo posle velikog trejda iz Jute. Tim Janisa Adetokumba je dugo bio lider konferencije, ali posle tri poraza na prethodnih pet mečeva, Boston je preuzeo čelo Istoka.

GOLDEN STEJT VORIORS – JUTA DŽEZ, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Bude se Stef Kari i drugovi. Šampion je krenuo drugom brzinom u novu sezonu, ali nema sumnje da su Voriorsi kandidati za titulu. Tim iz San Franciska je dobio tri od četiri poslednje utakmice pred dolazak Jute. Džezeri su u padu, bili su na vrhu Zapada, ali sada su pali na četvrto mesto posle dva vezana poraza. Golden Stejt je pobedio pet puta na poslednjih šest duela protiv ekipe iz Solt Lejk Sitija.

LOS ANĐELES KLIPERS – DENVER NAGETS, 04.30

(Košarka, NBA liga)

Tim Nikole Jokića se bori za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. Somborac je propustio nekoliko mečeva zbog bolesti, ali se vratio u tim Nagetsa koji noćas gostuju Klipersima u Los Anđelesu. Domaćin je takođe u vrhu, ima tri pobede u prethodna četiri kola. I dalje nema u timu Pola Džordža, dok je rovita prva zvezde Kavaj Lenard. Denver je pobedio četiri vezana meča protiv ekipe iz Kalifornije.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

TAMPA BEJ LAJTNING – SENT LUIS BLUS, 02.00

(Hokej, NHL liga)

Tim s Floride je osvojio dve vezane krune u najjačoj hokejakškoj ligi na svetu, 2020. i 2021. godine, ali prošle sezone Stiven Stamkos i drugovi nisu stigli do het-trika, a loše igraju i ove sezone, tek su na osmom mestu na Istoku. Sent Luis je takođe osmi, ali na Zapadu. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova pre skoro godinu dana, Tampa je slavila na svom terenu sa 4:2.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara