Komentari na vest

Volters opet prodisao protiv “svojih“, Zvezda slavila u Kazanju Uniksovim oružjem

Л

Ложач

pre oko 2 godine

Радујешто су се он и Митар подигли после серије бледих издања. Сада су ухватили залет и спремни су за патосирање црно жутог банана мутанта владе републике Србије
K

Kad ja tamo..

pre oko 2 godine

Volters je imao ozbiljne kikseve na kraju kad se sve lomilo, isao je mlako na polaganje i popio bananu, par napada prodao, u odbrani los gubi lopte pravi faul bez potrebe,i nije to prvi put, izgubili smo toliko utakmica na jednu loptu i sinoc bi da nije Uniks odigrao ispod svojih mogucnosti u poslednjoj deonici, onda ne biste pominjali Voltersa a nije trebalo ni sad, sve zasluge idu Mitrovicu koji je bio maestralan, kako je decko izmisljao poene ja sam se odusevio, takodje Kalinic odigrao jako zrelo i hladne glave pogodio jako bitne suteve, Volters nije nista spec, zasluzujemo boljeg pleja ali hajde to je sto je, cuti i trpi.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Gostovanje Zenitu,Uniksu,Makabiju,Olimpijakosu...Dobiju kad najmanje ocekujemo i kad su autsajderi..... 9 pobeda...Biće ih još...Utisak je da bi još sa jakim centrom i jos jednim igracem suterom bilo jos minimum 3-4 pobede...Ako se setimo Asvela,Efesa,Zenita kući.... Šampion Srbije i Jadrana,osvajač kupa Koraća je i ove sezone favorit za trofeje!!!