Džoel Bolomboj (©KK Crvena zvezda)
Džoel Bolomboj (©KK Crvena zvezda)

Zvezda se ne zaustavlja: Stigao i centar Olimpijakosa!

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 20:30

Džoel Bolomboj potpisao za klub sa Malog Kalemegdana

Dva potpisa u jednom danu, oba na centarskim pozicijama - posle Majka Tobija, Crvena zvezda je dovela i Džoela Bolomboja!

Opet nije Šabaz Nejpir, kome se navijači nadaju ceo dan, šesto pojačanje Crvene zvezde je dojučerašnji centar Olimpijakosa. Bolomboj uz petice može nominalno da bude i četvorka, ali svakako sa ovim pojačanjem Crvena zvezda je verovatno završila sa potpisima na centarskim pozicijama s obzirom da su tu sada Luka Mitrović, Majk Tobi, Marko Simonović, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić i Dejan Davidovac kao visoko krilo. Ali, o tome će više reći Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Bolomboj je sa Zvezdom potpisao na jednu sezonu. Momak sa ruskim pasošem stiže da pojača skok igru crveno-belih, iza sebe ima pet sezona u Evroligi. Doduše, u prošloj je beležio 3,8 poena, tri skoka i 0,5 asistencija.

Duško Ivanović je dosad sastavio vrlo iskusan tim. Dejan Davidovac se vratio posle godinu dana provedenih u CSKA iz Moskve, Marko Simonović je stigao posle iskustva u NBA ligi sa Čikago Bulsima, Miloš Teodosić je i dalje klasa, Adam Hanga donosi šampionski karakter pošto je nedavno osvojio Evroligu sa Realom iz Madrida, dok je Majk Tobi prošle sezone nastupao za Barselonu i ima ogromno iskustvo u ACB ligi. Čeka se još i potpis Šabaza Nejpira koji je označen kao zamena za Fakunda Kampaca.

Videćemo šta je još Crvena zvezda pripremila za svoje navijače.



tagovi

Džoel BolombojKK Crvena zvezdaEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara