Šabaz Nejpir (©AFP)
Šabaz Nejpir (©AFP)

Šabaz Nejpir je zamena za Fakunda Kampaca

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.23. | 18:35

Dogovor je postignut, očekuje se zvanična potvrda

Crvena zvezda je objavila peto pojačanje u liku Majka Tobija, a uskoro će šesto postati Šabaz Nejpir.

Dogovor je postignut, očekuje se zvanična potvrda. Iskusni plejmejker čiji je dolazak potpuno okrenuo sezonu milanske Olimpije nabolje i umalo klub odveo do četvrtfinala Evrolige biće zamena za Fakunda Kampaca na poziciji organizatora igre. Rame uz rame sa Nejpirom biće naravno i srpski mađioničar Miloš Teodosić, dok će uz njih minute dobiti i Nikola Topić.

Izabrane vesti

Nejpir nije novo ime među odgovornima u Crvenoj zvezdi. On je bio želja i ranije, samo se putevi dosad nisu ukrstili. Ovog puta su se uslovi ispunili da nekadašnji plej Majamija, Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona zaduži crveno-belu opremu.

Zvezda je poslednjih dana prilično aktivna na tržištu, pošto je već dovela pet pojačanja. Od povratnika Dejana Davidovca, preko Marka Simonovića, do Miloša Teodosića, Adama Hange i Majka Tobija, sa Nejpirom Crvena zvezda dobija igrača sa velikim iskustvom, što se i te kako vrednuje u ekipama koje pretenduju na visok plasman u Evroligi. Naravno i na povratak na regionalni tron.

Nejpir je prošle sezone prosečno ubacivao 15 poena, uz 3,9 asistencija, 1,8 skokova i 1,1 ukradenu loptu, te prosečni indeks korisnosti 16,4.


tagovi

Šabaz NejpirKK Crvena zvezdaEvroligaABA ligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara