""
""

Zvezdin ratnik Miloš Ninković: Rekli su doktori da ne udaram loptu glavom, ali nisam imao dilemu

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.11.13. | 21:20

“Možda me je Bog nagradio za hrabrost”, kaže Zvezdin vezista posle čijeg udarca je Milan Obradović postigao odlučujući autogol

Sa ušivenim čelom, otokom na glavi i borbenom kacigom kao da je krenuo u rat, Miloš Ninković je zanemario sve savete i preporuke lekara i poveo Zvezdu u okršaj protiv ljutog rivala. Ostvario mu se dečačaki san da zaigra u večitom derbiju i da pobedi najvećeg protivnika, a upravo je posle njegovog udarca glavom, Milan Obradović sproveo loptu u sopstvenu mrežu.
“Derbi nije bio lep za oko. Dobili smo zato što smo više želeli pobedu od njih. Čestitam igračima Partizana na fer utakmici, bilo je sve korektno. Međutim, ovo je nama bila poslednja prilika da uhvatimo priključak sa vrhom tabele. Propustili smo u Nišu i na Voždvocu šanse. Sada nismo smeli. Siguran sam da bi drugačije igrali da smo mi kojim slučajem imali četiri boda prednosti”, rekao je Ninković posle meča.  

Izabrane vesti

O trenutku kada je udario glavom loptu, koju je Milan Obradović sproveo u svoju mrežu, Ninković kaže:
“Video sam samo loptu u vazduhu i instiktivno sam je udario. Doktori su mi rekli da ne udaram loptu glavom. Ali, tu nije bilo nikakve dileme šta ću da uradim. Ali, možda me je Bog nagradio za hrabrost, mada to i nije bila nikakva hrabrost.”

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaMiloš NinkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara