Zvezda nije uspela, ali je Radnički na završnom turniru Regionalne lige

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.21. | 17:17

Crveno-beli ubedljivo poraženi od Mladosti (10:18), Kragujevčani savladali Primorac (12:10) i osigurali drugo mesto u grupi B

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su bez plasmana na finalni turnir Regionalne lige u Zagrebu, pošto su u utakmici petog kola grupe B u Beogradu ubedljivo poraženi od Mladosti rezultatom 10:18.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kozmin sa četiri gola, a isti broj pogodaka kod crveno-belih postigao je Gavril Subotić.

Izabrane vesti

Poraz crveno-belih iskoristio je Jadran, koji je pobednom nad Primorjem 13:10 obezbedio drugo mesto. U poslednjoj utakmici u grupi Šabac je savladao Partizan (14:9). Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Đorđe Vučinić i Savo Ćetković sa po četiri gola, dok je kod Partizana na visini zadatka bio samo Stefan Mitrović sa pet postignutih golova.

Zvezda nije uspela, ali je plasman na Fajnal for u Zagebu obezbedio Radnički. Kragujevčani su meču odluke savladali Primorac iz Kotora rezultatom 12:10 i osigurali drugo mesto u grupi B.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je nezaustavljivi Strahinja Rašović sa pet postignutih golova, dok je kod Primorca Danilo Adžić dao tri.

Završni turnir u Zagrebu igra se 26. i 27. marta, a na njemu će učestvovati Mladost, Jadran, Jug i Radnički iz Kragujevca.

REZULTATI:

Grupa A:

Jadran - Primorje 13:10

Crvena zvezda - Mladost 10:18

Šabac - Partizan 14:9

Grupa B:

Budva - Jadran 8:15

Šibenik - Dubrovnik 5:14

Radnički - Primorac 12:10



tagovi

Strahinja RašovićVK Crvena zvezdaVK RadničkiRegionalna liga u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara