(©MN Press)
(©MN Press)

Stefan Mitrović: Planirao sam da se vratim u Partizan i tu završim karijeru

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.01.21. | 08:46

Proces povratka ubrzao je prekid vaterpolo šampionata u Grčkoj

Stefan Mitrović, srpski reprezentativac, vratio se u Srbiju, u svoj matični klub – Partizan. Na odluku da se vrati u srpski vaterpolo uticala je pandemija virusa korona, pošto je vaterpolo prvenstvo u Grčkoj prekinuto.

Reprezentativac Srbije smatra da će posledice pandemije iz 2020. godine uticati na psihu ljudi, ali i da iz svega treba izvući pozitivne strane.

Izabrane vesti

“Kada se desi odlaganje Olimpijskih igara, suvišno je govoriti koliko je sitaucija u 2020. godini poremećena. Nadam se da će 2021. biti dosta bolja. Ako može gore od ovog, onda je to katastrofa”, rekao je Stefan Mitrović za Tanjug.

Zbog pandemije virusa korona odložene su Olimpijske igre u Tokiju, a donela je i zabranu kretanja i održavanja treninga.

“Svaka neka kriza, da li finansijska, da li kroz ratove, ostavljala je posledice i menjala je tok života uopšte. Posledice su sigurno prisutne, tek će biti one psihičke, s obzirom na zabranu nekih sloboda, da se tako izrazim. Treba biti pozitivan i izvući iz ovih nekih stvari pozitivne strane”, kaže Mitrović i dodaje:

“Teško je to govoriti kada je neko izgubio bližnjeg. Nadamo se da će se sve završiti i da će se život vratiti u normalu”, rekao je trofejni srpski reprezentativac.

Pandemija virusa korona prekinula je takmičenja u Grčkoj i trenažne aktivnosti, zbog čega je Stefan Mitrović napustio Apolon i vratio se u Partizan.

“Dugoročni planovi se ne mogu praviti, ovako je moralo biti. Nije mi žao, svakako sam planirao da se u jednom trenutku vratim u Partizan i da tu završim karijeru. To se desilo sada”, zaključio je Mitrović.


tagovi

Stefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara