(©OSS liga)
(©OSS liga)

Biće ponosni u Topoli i Lajkovcu: Alija Bekrić i Stefana Pakić najbolji igrači u februaru

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 19:43

Primač servisa Karađorđa i libero Železničara obeležili tekući mesec u prvenstvu Srbije

Najbolji u oktobru bili su Luka Stanković i Mina Mijatović. Naredni mesec obeležili su Una Vajagić i Aleksa Matić. Decembar je protekao u znaku Dušana Nikolića i Mile Đorđević. Novu godinu su sa nagradama otvorili Lazar Bajandić i Jovana Cvetković.

Na spisku odabranih pridružili su im se danas Stefana Pakić i Alija Bekrić. Libero Železničara i primač servisa Karađorđa proglašeni su za najbolje igrače u februaru, a na zvaničnom sajtu Superlige objavljeno je i zašto baš njima idu nagrade u ruke.

Izabrane vesti

"Retkost je da nagrada za najkorisniju igračicu meseca pripadne liberu, ali Stefana Pakić je svojim zalaganjem i igrom u polju dala sigurnost ekipi Železničara da u potpunosti iskoristi svojoj sjajan kolektivni kvalitet i počne u kontinuitetu da beleži rezultate kakve svi od ovog tima očekuju. Lajkovčanke su u februaru ostvarile tri pobede i jedan poraz, i drže treće mesto na superligaškoj tabeli. Statistički gledano, Stefana Pakić deli treće mesto na rang listi najboljih libera ove sezone sa 52 odsto pozitivnog prijema u 18 odigranih mečeva", navodi se u opisu o liberu Železničara.

U Lajkovcu će biti ponosni na svoju mladu igračicu, baš kao i u Topoli zbog priznanja za odličnog primača servisa.

"Alija Bekrić je predvodio Karađorđe do savršenog skora u februaru od četiri pobede, bez poraza, uz učinak od 27, 19, 11 i 16 poena na mečevima protiv Radničkog, Borca iz Starčeva, Ribnice i Vojvodine, uz prosečan procenat uspešnosti napada od 57 odsto. Bekrić je trenutno 7. na listi najboljih poentera Superlige, a Karađorđe zauzima četvrto mesto na tabeli", napisano je na sajtu lige.


tagovi

Superliga Srbije u odbojciŽOK Železničar LajkovacOK Karađorđe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara