Komentari na vest

Dva lica Srbije: Svetske šampionke spasile tri meč lopte i sprečile veliko iznenađenje u Braziliji

a

al su nas Turci

pre 11 meseci

Prešli.Uzeli nam Vargas pa Danijela svetskog šampiona.Poslali nam trenera sa kojim će nas napokon dobijati dok je protiv njih a na našoj strani mreže. Najači tim bacili na kolena.Njih će Santareli podići.Svi su pravdali ovde Gvidu da sa Turskom nije mogao nista jer su loše igrački.Videćete i na OI i SP sa Santarelijem dokle će stići.Kandidat za medalje su sigurno a sve od prosek reprezentacije i to preko noći što se kaže.Sve zbog 100 000 eura.. grubo.Smesne pare.Tuga!
B

Berbatov

pre 11 meseci

Mislim da je u pitanju 200k. Kažeš da su kandidat za medalje. Pa i sa Gvidetijem su osvajale medalje. Možda ti nije jasno kakvo je Vargas pojačanje ali biće ti. Prvi put kad odigraju bez nje neko prvenstvo, nemaju šanse za zlato na svetskoj sceni. Sa Vargas i te kako imaju.
a

al su nas turci prešli@

pre 11 meseci

Sve piše gore.Nisu Turci nikada uzeli medalju na SP i OI.Ne pričam o evropskom već SP i OI. Tu su svi pričali nikada Santareli neće uzeti medalj u sa Turskom na SP i OI .Sada se priča okrenula. Gvideti nema medalju na Sp i OI kao ni Turska.Srbijs ima dva poslednja SP i 2 zadnje Olimpijade SMEJALI SE SVI TURSKOJ OVDE KADA SAM REKIA DA ĆE DANIJELE SA TURSKOM I VARGAS U SASTAVU UZMITI MEDALJE. RAZLIKA U PARAMA JE 100 000.Imao je kod nas oko 80 0000 a tamo dobio 190 000.Zbog 100 000 izgubiš trenera sa kojim smo došli do br 1 na fivb rang listi.
B

Berbatov

pre 11 meseci

U pravu si, napisala si na OI i SP. Bez Vargas Turska ne može da uzme zlatnu medalju na OI SP VNL mogu da imaju dva Santarelija. A desiće se da jedno takmičenje da odigraju bez Vargas pa ćeš videti. Ja mislim da je Santareli sam vrh. Ali ova Turska je sada jedan od najboljih timova zbog Vargas.
s

sale kraljevo

pre 11 meseci

Srbija je po rečima igračica igrala najbolje kod Santarelija.Prijala im je promena što je i normalno.Imao je težak zadatak bez pola tima bez Blagojević i drugog prinača Brankice jeste bila tu ali daleko od forme iz 2018 i povređena.Bez Maje sa Drčom koja je zbog porođaja imala pauzu i igrala našu šala zabava ligu.Bez srednjaka Rašić i Veljković,bez libera Popović.Novi tim.Vratiio je Jovanu koja kod Terze.više nije postojala i gde je tražiio da joj se uzme nacionalna penzija.Da se ne zaboravi...Uveo u tim Lozo koja je do tada bila samo deo tima u ligi nacija a nikad na velikom takmičenju.Ubacio novog libera.Tijanu spremio da nikad.nije bila.bolja.Odbraniio zlato. Šta bi Gvideti da je došao prošle godine da li bi zvao Drču i vratio Jovanu,Lozo da li bi ostala gde je i bila itd nikada nečemo saznati.Verovatno.ne bi uzeli.medalju.Gvideti je nema na SP za 25 godina rada u reprezentaciji. Ove godine igra sa istim timon i jačim jer se Maja vraca.Ništa novo doneo.nije u igračkom smislu.On za 25 godina rada na OI nije uzeo medalju a uglavnom nije bi plasman izborio.Lakše je biti prvak evrope u odbojci ili sa klubom uzeti Ligu sampiona nego se plasirati na OI.Naša reprezentacija muška je bila prvak evrope i uzimala sv ligu a oba puta se ne plasira na OI.N Gbić napr je lagano uzeo ligu šampiona i sv ligu a sa Srbijom se 2 puta nije plasirao na OI.Kovač postao prvak evrope a na OI nas.nije odveo. Gvideti se.nije uklopio u tim Srbije.Devojkama je prijala promena nakon 20 godina al ne svake godine.Santareli je morao dobiti uslove kao u Turskoj.Nema opravdanja.Sa Gvidetijem u Parizu ništa uraditi nećemo.Jednostavno ovo je za njega svemirski brod.On dalje.ne nože od titule u Turskoj i lige šampiona.Nije trener za reprezentaciju Srbije.Danijele nas doveo na 1 mesto rang liste a Gvideti nas za mesec dana vratiio na 5 mesto.Uzeće medalju na evropskom al to je u ženskoj odbojci najlosije takmićenje.Na OI i sv prvenstvu sa njim nema medalja.Jednostavno jako loše sve izgleda. Ispade nan muška odbojka bolja od ženske.Igor sa B timom igra odlično.
d

dotle je doslo

pre 11 meseci

Ima li ikakve sanse da Hrvatice dobiju? Ili bar da uzmu dva seta? Da ne gledam vise ovog depresivnog Italijana sa papirima pod miskom i ocima najveceg pacenika. Vidi mu se u ocima da je fulio i da nije trebao doci. Hrvatice spasavajte!
Г

Гвидети одлази

pre 11 meseci

Без котектора, са дизачем који је ту "реда ради" и са селектором који није погодио ни једном прву поставу па се уби миксајући по два-три сета док не нађе седморку. Добро човек доле написа, ако већ Бјелица не може, а не може, убаци малу Узелац као коректора - није то по вокацији, али гора на том месту не може да буде. Прошле године разбијале су у блоку, ове године и Тајланђанке омалене боље блокирају! Сервис као у гимназији, без снаге, без напада..Имамо два потентна примача нападача - Лозо и Узелац, имамо Бушу искусну за пријем и понеки напад, имамо Милојевић која на то место може да ускочи, а Лазовић може много више него што показује. Имаш три искусна средњака,добра либера ...и опет имаш такве резултате?! Човек није за ове репрезенетације, то није његов стил - ни профил играчиаца ни тима. Велика је грешка брзо довођење Гвидетија само да се покрије пред јавношћу срамотно пуштање Санторелија. Бошковић, Лозо, Узелац, Стевановић Алексић...жесток напачки потенцијал и ситуација у којо ј Тијана не мора да умире да би на свакој утакмици забила 25-30. већ може да удара повремено и опуштено. Затегнута одбрана ко пре. ..Али овај Италијан изгледа на моменте погубљено. Сада је касно за довођење некога усред репрезентативне сезоне. А ко да гледам када дођу Бошковић и ове две на место дизача покрићемо с енеким полуфиналом на ЕП и проћи осреедњу групу нза Олимпијаду - и ови из ОСС остаће ту где јесу. А није добро уопште.
B

Berbatov

pre 11 meseci

Pokušao je Gvido tokom prvog vikenda Uzelac na mestu korektora pa nije išlo. Nema nikakve Milojević u timu, možda misliš na Milenković. I nije Santoreli nego Santareli koji je prošle godine izgubio od Tajlanda a imao je Drču i Bjelicu u mnogo boljoj formi.
d

daleko mu lepa kuća

pre 11 meseci

Ovo je za njega put u svemir.On je za limunada takmićenje Turska liga i evropski kupovi. Van evrope tj najače reprezentacije i ovaj nivo je daleko iznad njega. On bolje ne zna.
H

Hm

pre 11 meseci

Uzelac ne moze na korektora, prosto nije za to i kraj. Greska je jer mala Branka Tica iz Pazove nije dobila sansu jer je pomeni ona odlicna na korektoru, a igra primaca. Na priju nije sjajna al u napadu ima sjajne ideje bolje da je povedena ona, staviti je na korektora i pokusati. Probao je sa Uzelac na korektora pa nije islo, Bjelici kad ne ide igra se sa 3 primaca. Poenta svega je da je Bjelica ocajna i lose igra ovaj VNL. Sladjana Mirkovic nije nivo velikih utakmica a Drci i Maji treba odmor i igrace sigurno poslednju nedelju i finalni turnir ako odemo i sigurno ce biti bolje. Covek mesa postavu jer ne poznaje devojke, 20.maja je zavrsio ligu sampiona odradio 2 treninga sa njima i otisli su na VNL, ne poznaje ih mesa postavu da vidi kako koja igra, sta umeju i koja je bolja u napadu koja na prijemu. Devojke su i umorne od sezone u klubu, bolje i da mesa postavu i odmara i Lozo i Busu nego da radi kao Santareli sad sa Turskom kojem ista postava igra vec 2 nedelje bez ikakve izmene, a kod njega ta ista Uzelac nije dobijala ovoliku sansu. Greska FIVB je sto VNL pocinje 9 dana posle zavrsetka sezone i sto stave da se svaki week igra u razlicitim mestima bolje da je ostalo kao pre a ne ovo mucenje gde nase iz Japana idu u Beograd pa iz njega u Brazil gde su putovale ne bi verovali 27h i ujutru imali utakmicu protiv Japana koji umalo da izbaci Brazil pre nekako na svetskom koji je potom igrao sa nama finale
B

Berbatov

pre 11 meseci

Ako pričaš o Gvidetiju onda živiš u poricanju stvarnosti. Voleo bih da znam šta je motiv za tako nešto.
B

Brbatov

pre 11 meseci

Kad ubaci Milenković umesto Bjelice, Uzelac pređe na korektora ali napada iz druge linije. Trener je procenio da mnogo bolje napada iz druge linije nego iz dvojke. I to je jedan od razoga zašto Uzelac ne igra korektora svo vreme. Drugi razlog može da bude gubitak mogućnosti da uzelac zaigra primača kad je potrebno. Slažem se da bi Tica mogla da pomogne na korektoru, kao i Tamara Miljević, pogotovo ovog vikenda kad timovi nisu mnogo visoki.
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Meni deluje da ako bjelicu ne ubace u tim, odnece loptu kuci i nece niko moci da igra. Pred kraj Prvog seta 4 razlike za tajland, menja bjelicu srbija pravi 5:0 lagano, kapiten se vraca i gubimo set bez problema. U 5tom setu mirkovic bukvalno ne dize korektoru loptu, verovatno toliko ima poverenja u kapitena. Ako nemamo rezervu, pa stavi malu Uzelac na korektora, dete ima srca i hrabrosti za sve. Nekada smo imali Brakocevicku pa je Tijana dobila sansu pored nje sa 16 godina, Fedorvceva isto sa 16 pored svih iskusnijih igracica, karakurt, kisy, ana kristina ... Samo kad je Bjelica u pitanju nema da se da sansa nikome, zabranjeno zakonom ili sta?
!

!

pre 11 meseci

Ja ne znam sta se desilo Bjelici. Devojka je prosli VNL iznela sama bez pomoci, igrala 3 nedelje i zavrsni turnir i odmenila sjajno Tijanu, ove godine ona ne postoji. Jako mi je krivo jer se mala Tara Taubner povredila, mislim da bi bila koliko toliko bolja od Ane jer bi dobila sansu da igra sa prvim timom sto bi joj bio motiv, kao i Uzela sto “razbija” jer joj je dao puno prostora.
"

"TS"

pre 11 meseci

Uzi je najbolja.A ove RAGE I DRTINE STARE"bjelica,drca,pusic,stevanovic"..pihh i bljak.
f

facts

pre 11 meseci

A šta se ti primaš?Nije ti Uzi iz Pazara vec iz Zrenjanina. A što se mladih tiče Osmajic>Kurtagic.
d

dolaze najbolje

pre 11 meseci

Stižu Maja i Tijana za zadnji vikend.Lagano idemo na finalni turnir.
b

biće top 8

pre 11 meseci

To je to, sada je finalni turnir izvestan.
B

Brundo

pre 11 meseci

Moja je teorija da su Turci verovatno platili OSS da se angazuje Gargamel Gvideti.Konacno su ga se resili i namerno ga uvalili Srbiji koju smatraju najvecim rivalom.Gargamel radi odlicno.Poremetio je reprezentaciju kako svojom nervozom tako i cudnim izmenama koje pravi.Isto je radio sa svakom reprezentacijom.Prosle godine u Ligi Nacija smo imali 10 pobeda i 5 poraza.Vec sad imamo 5 poraza.Bice ih jos.

nikosnikos942@gmail.com

pre 11 meseci

A koje tebi platio mobilni i internet u Kovinu?!
b

bratunga

pre 11 meseci

Dal tebe da dovedemo za strucnjaka ,ko si ti da komentarises ovog gospodina ?