Komentari na vest

Kukić: Pomak je evidentan, ali mi želimo mnogo više; Marsenić: Moramo da se podignemo i dobijemo oba meča

d

ds40

pre preko 1 godinu

Nema nama iskoraka napred dok je tebe na srednjem beku. Sreća pa se pojavio mali Dodić. Ovo prvenstvo mu je trebalo da "probije led", a već na sledećem takmičenju da gledamo njega kao startera. Rekao sam da je Djekić iako manje "ime" od Kukića, osetno konkretniji igrač. Pri tome i dalje stojim, iako su me pljuvali ovde zbog te konstatacije. Kukić mora da se skloni iz tima zbog atmosfere, ili da pristane na marginalnu ulogu i bude bekap mladjem, ali boljem igraču. Levo Kos umesto Borzaša, desno Cenić i Zelenović umesto Nikolića, Orbovića i Vejina, Djekić umesto Kukića, Šotić umesto Vanje Ilića, mada bi trebalo skloniti i njegovog brata, kapitena. Eventualno neki "golman" umesto Cupare, da bar imamo trojicu pošto sa njim u ekipi imamo golmana manje. Ostalo je sve kako treba.
Č

Čačak

pre preko 1 godinu

Kako se očekuje da reprezentacija uradi nešto kada se 11 meseci u našem rukometu ne radi ništa pozitivno. Neće ništa pasti sa neba. Ista je priča i za žensku reprezentaciju. Dovede se stranac selektor i očekivanja su odmah velika. To ne ide tako. Godine rada i planski sistem pa se onda možemo nadati uspehu. Ovo je već postalo smešno. Košarka je pala a ne rukomet. Kada Jokić i Bogdanović prestanu igrati za reprezentaciju tu je problem. Nema ko umesto njih. Sam Pešić kaže mora stranac jer nema ko. Zašto stranac ne bi igrao i za rukometnu reprezentaciju. Mi nemamo ekipu i kvalitet. Treba biti realan. Malo jača ekipa kad je nema šta da tražimo. Mala je baza u budućnosti nema igrača na vidiku. Tu selektor ne može da uradi ništa. Ukoliko ne bude promena u organizaciji ostaćemo ovde gde i jesmo. Sve ostalo su puste i nerealne želje navijača...
m

moro

pre preko 1 godinu

Što se stranca selektora ženske reprezentacije tiče bolje da ga nisu ni dovodili.Nikakve rezultate Bregar nije napravio od kada je došao svi nas redom dobijaju.Bolje Ljubu Profesora da su ostavili nego ovog Slovenca.Makar smo sa njim bili peti na svetskom to je realno bio naš maksimum.
A

Australopitekus

pre preko 1 godinu

Marsenić je zajedno za Borzašom rešio meč sa Norveškom. Onaj promašen zicer za plus 5 i isključenje u sledećem napadu. Borzaš sa dve izgubljene lopte i promašenim šutem, izgledao je kao da je s Marsa pao. To su detalji koji su okrenuli meč na stranu Norveške, a ne što je Norveška neka preterano kvalitetna reprezentacija. Videćemo šta će biti ako "puste" Španiju ili Francusku da povedu 5 razlike kao što su nas ili Holandiju...
v

valje

pre preko 1 godinu

Njih dvojica nestali protiv norvezana
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

BLA BLA BLA BLA BLA Onda klub zove i kaže : "E ajd nemoj igrati protiv nase reprezentacije, treba nam za 1/4 finale". SRBIN KAŽE OK i eskivira meč. Nigde vi ne napredujete!!!
d

ds40

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj.
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Njegova tehnika trcanja ne moze se opisati kao ciljani trk u odbranu, vise kao beg od necega il borba za zivot.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Bravo