Komentari na vest

Orlovi prelako srušili sve što su izgradili: Argentina udaljila Srbiju od završnog turnira

D

Direwolf

pre 11 meseci

Година 2022. Србија тесно губи 2:3 од Француске. Колаковић изјављује:"Боље што смо изгубили од Француза, да не стекнемо нереалну слику о својој снази." Ово је све што треба да се зна о Игору Колаковићу.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Nestaju polako sportovi , fudbal , tenis , kosarka , vatrpolo ćao nasta spade ova zemlja ovliko malde dece i dal moguće da nemamo nijednog talenta . Nekad smo imali milion .
M

Mozz

pre 11 meseci

Ko vodi zemlju dobro je da i lopte imamo
u

u krug

pre 11 meseci

Kad smo mi to bili pa uspešni u fudbalu? A što se ostalog tiče, na poslednje 2 Olimpijade osvojeno više medalja nego u periodu od Atlante 1996 do Londona 2012. A naravno da je i manje talenata, Bože moj manji broj stanovnika manji broj dece a samim tim i baze igrača.
T

Trpke

pre 11 meseci

Unistili smo dva najuspesnija, i to ubedljivooo, sporta, vaterpolo i odbojku za manje od decenije ! 👏🏻
s

svi treneri

pre 11 meseci

U muskoj i zenskoj super ligi u iodbojci i vaterpolu nemaju zajedno platu kao PRVI trener KK Partizan i KK C Zvezda. U tom grmu leži zec.Koliko para toliko muzike.Bavite se rezultatom u sportu gde Srbija ulaze i koji je izdvojen kao prioritet Bez novca i uslova je moglo nekad vise ne.Novo vreme i.nova pravila.Odbojka je u Srbiji mali sport.Na zalost
s

slažem se

pre 11 meseci

Ali da li je plata 1.500€ (minimalno, kako se pojačava kvalitet kluba ta plata je i više) mesečno malo za dva treninga dnevno (a negde čak i jedan trening dnevno, zavisi od ekipe do ekipe)?
N

Nicker

pre 11 meseci

Argentina nam generalno ne lezi u sportu,deru nas gde stignu - fudbal,kosarka,tenis,odbojka...
b

bicemo mi

pre 11 meseci

Na finalnom turniru.
b

batine

pre 11 meseci

Sve sve, ali Kolakovic i njegovi tajm auti...Nista suvislo, samo bodrenje i tako,,,,Izmene? Nikad cuo. Ali sujeta ogromna...Jovovicu je zapamtio onu izjavu od prosle godine da nije uospte mogao da se snadje na treninzima i mecevima...Stvar je jasna, stariji igraci su ispovredjivani i sve manje upotrebljivi ma mladji jednostavno NEMAJU KVALITET, Ali, tim moze da pokusa to da nadoknadi. Neki tim da, ali ovaj srpski - NE.
s

svaki

pre 11 meseci

Tajm aut mu se svodi na SVE JE U REDUU,DOBRI SMO,NIJE TO LOSE,AJMO SAD ...to jedino covek im kaze
r

rew

pre 11 meseci

Jovovic ima kvalitet igracki…da igra..Ljudski ne…zato je odstranjen…takodje i Pekovic ( zbog ne-motivacije)
I

Iks faktor

pre 11 meseci

Boki Janjic da krene da psuje protivnickog trenera
M

Majstore Majstore

pre 11 meseci

Moze Majstor pomocnik da vidi da resi neki fiks ko sto je sa Ribnicom dva puta dogovorio u ligi, za opstanak Topole. Ima iskustva na pretek
U

Umlatiše nas

pre 11 meseci

Ništa Orlovi nisu izgradili nego je Argentina podigla nivo i pregazila ih. Toliko o "osveti" za SP... Jedino što još može spasiti mušku reprezentaciju, koja je godinama sistematski uništavana u režiji Saveza, jeste da se raskrsti sa svim ovim nazovi iskusnijim igračima i napravi okosnica tima igrača do 25 godina starosti, po cenu da dobijamo naredne tri godine po ušima u svim takmičenjima. U suprotnom čekaju nas godine mrcvarenja u osrednjosti dok ni ta osrednjost ne postane maksimum za ono još gore što sledi...
d

depresivno

pre 11 meseci

Nisam razocaran jer nisam ni ocekivao da Srbija udje medju osam. Tesko bi usli i sa Podrascaninom, Lisincem i Kovacevicem , a ne sa ovim timom. Ono sto mi smeta je ponasanje Kolakovica. Pa covece tim ti tri seta zaredom gubi , juris u poraz i ti - ne menjas nista?! Samo jednom dizace, Blokeri katastrofa, Ivovic i Kujundzic ne mogu proci na mrezi , a ni na prijemu nisu nista posebno..Dizaci su tek posebna prica, lako citljivi, ispod nivoa takmicenja., Ali Kolakovic tek u 4. seti na 12: 18 izvodi Ivovica. A mogao je da ih promeni sve! Pa imali su 8:3 u 2. seti otisli na 9:10. Prstom trener nije mrdnuo. Neobicno ponasanje selektora koji tako pokazuje igracima da ni sam ne veruje u pobedu, a protivniku da moze rutinski da privede mec kraju. Nisam primetio ni ljutnju, razocarenje medju igracima...Znaci, tim je svestan svog limita i ne nervira se zbog toga. Iskreno, to je najtuznije, Kada jedan tim ima gubitnicki mentalitet i jos je sa tim pomiren. Sumorni dani srpske odbojke.
0

07

pre 11 meseci

Nisi dobro gledaoo koliko je bilo i ljutnje i razocarenja kod igrača. A blokeri su bili dobri samo što manje lopti su dobijali da bi dominirali kako umeju. Malo bolje obrati paznju na reakciju posle greška
g

gosst

pre 11 meseci

Sramotna igra