Komentari na vest

Srce želi, telo ne može da isprati: Mari izgubio maraton sa Cicipasom jer nije tražio čelendž

G

Gost555

pre 10 meseci

Izgubio bi u svakom slucaju jer nema snage za 5 setova, on moze da igra 3 seta najvise.
N

NN3

pre 10 meseci

Endi je odigrao možda i najviše maratonskih mečeva u poslednjih godinu dana, što u dva, što u 3 dobijena seta...
A

Ajde Djere

pre 10 meseci

"Navijao" sam za Mareja u ovom meču, kažem "navijao" jer mi je potpuno svejedno ko je pobedio, eto Mareja sam nešto više simpatisao. Vidi se da ne može više. Bljesne on ponekad, ali nije to to. On je poslednjih mesec dana podredio pripremi za travu, uzeo je dva Čelidžera, međutim onda ispadanje u Queens u prvom kolu, pa na Wimbledonu u drugom kolu, što svakako nije dobar rezultat za njega. Žreb mu se fino čak otvorio, mogao je, ali očigledno je da fali dosta toga. Sigurno je da se neće sada penzionisati, ali mislim da mu je ovo jasan pokazatelj da treba da razmišlja o tome da sledeće godine kači reket o klin, verovatno na Vimbldonu. Što se Tsitsipasa tiče, da, solidno odigrano, pogotovo kako kriminalan zna da bude, ali ništa specijalno, u očajnoj je formi generalno. Porazi u prvim kolima na tri turnira na travi, 5 setova sa Timom koji je raspad, ok dobio je Mareja, ali Endi je mnogo grešio, pre svega taktički, bacao mu je kratke lopte koje je ovaj lako rešavao, nije smeo da mu igra po paraleli bekhend kada ga izvuče na inside out forhend, generalno energetski jako loš, pogotovo u nastavku meča. Kada god mu je igrao dublje i brže, videlo se koliko Tsitsipas ne može. Ali dobro. Mislim da Djera sutra ima šansu, a ako bi uspeo da prebrodi Tsitsipasa, ima i četvrtfinale na talonu. Zato napred Lacika!
R

RealnosT

pre 10 meseci

Juce kazem zeni kod prekida, okrenuce ga Cici sutra.I bi tako. Endi da izdrlja do kraja ovu sezonu, i reket o klin.Nema vise tu diskusija. Dragomi je za Cicija, malo i subjektivno, jer je uporan, radi na sebi, a gotivi i Novaka ne mogu da lazem.Bravo Cici, srecno Endi!
o

o cemu

pre 10 meseci

ti pricas ti sta cicipas radi na sebi,momak stagnira jos od rg 2021. uopste ne krpi evidentne rupe u svojoj igri. A tek sta pricas da gotivi noleta?Momak ne moze ocima da ga smisli...
@

@RealnosT

pre 10 meseci

Od kad su dozvoljeni deciji brakovi?
j

jel pratis?

pre 10 meseci

Ti ne znas sta pricas covece.Pogledaj sta je sve rekao za Novaka, pa onda komentarisi.I pre neki dan je rekao da je br 1, i obrazlozio zasto je ispred Nadala. Covek ne stagnira uopste, pre je na travi bio smesan, sada je sve bolji.Napreduje.Igrao je i finale AO opena ove godine, ti covece ocigledno zivis van ovog sveta ili ne pratis dovoljno tenis.
1

156

pre 10 meseci

Cicipas ne moze očima da vidi Noleta zato sto ga Nole svaki put ispraši
T

Tite

pre 10 meseci

Ko je Mari ja samo znam za Endi Mareja a ovaj Mari jel mu to rodjak neki? 😂
G

GGMU7

pre 10 meseci

Da, da Pablo Mari, igra štopera u Monci. :D
E

Esex

pre 10 meseci

Hose mari iz vilkareala!!