(FK Partizan)
(FK Partizan)

Lepa vest iz Zemunela: Konačno Nemanja Stevanović

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 15:41

Posle tri meseca, golman Partizana opet trenira

Tri meseca patnje su iza Nemanje Stevanovića. Sad napokon može da se vrati sportu.

Golman Partizana je početkom sedmice odradio prvi trening još od sredine februara kad mu je u telu konstatovano prisustvo koksaki virusa. U međuvremenu nije ni mogao da bude opcija stručnog štaba, ali je prevazišao zdravstvene probleme i sa velikim entuzijazmom pristuipa letu.

Izabrane vesti

Jer, sve je lakše kad je čovek zdrav.

Nije bilo nimalo jednostavno prihvatiti informaciju ću izgubiti drugi deo sezone. U pitanju je bio ozbiljan virus koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića, morao sam ozbiljno da pristupim lečenju i oporavku koje je zahtevalo potpuno mirovanje, što mi nije dalo prostora ni da razmišljam o drugim stvarima. Bio sam maksimalmo disciplinovan kako bih mogao što pre da oporavim organizam i vratim se treninzima. Prvih mesec i po dana je podrazumevalo strogo mirovanje. Kasnije sam mogao malo i da šetam, pa je bilo lakše“, pojasnio je Stevanović za sajt Partizana.

Zdravstveni problemi su mu potpuno poremetili stil života i navike.

„Nije bilo lako nositi se sa činjenicom da odjednom, posle dva treninga dnevno i sportskog načina života, ne možete maltene ni da šetate. Svi su me podržavali i to mi je davalo snagu. Kada dođe do ovakvih situacija, shvatite da je ipak zdravlje na prvom mestu i onda vam to daje neku snagu da istrajete“.

Stevanović ističe privrženost svih članova ekipe, saigrača i ljudi iz stručnog štaba, koji su brinuli o njemu i ohrabrivali ga.

Jedva sam dočekao da se vratim treninzima i taj prvi trening mi je bio kao da sam prvi put izašao na teren. Napravili smo plan za prvih mesec dana. U tom periodu bi trebalo da vratim telo u optimalan tonus da bih što spremnije dočekao pripreme i naredne izazove“, dodao je Nemanja Stevanović.


 


 



tagovi

FK PartizanNemanja Stevanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara