""
""

Bilbao troši zarađene milione: Na San Mames stiže i vezista Njukasla

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 12:05

Baskijski klub odlučan da se pojača i u veznom redu

Ateltik Bilbao će od odlaska Enerika Laporta u Mančester Siti inkasirati 65.000.000 evra, pa sa tim novcem već intenzivno radi na jačanju tima u poslednja dva dana prelaznog roka.

Izabrane vesti

Nakon što su dogovorili dolazak Injiga Martineza, koji će zatvoriti prazninu u poslednjoj liniji tima, čelnici kluba sa San Mamesa odlučni su u nameri da se pojačaju i u veznom redu.

U pitanju je vezista Njukasla Mikel Merino, kojeg je Rafa Benitez spreman da pusti, iako ga je nedavno otkupio za 7.000.000 evra. Ipak, jasno je da su Svrake to učinile da bi na kraju mogle da profitraju od njegove prodaje.

Merino je igrao odlično na početku sezone, bio je proglašen čak i za najboljeg igrača Njukasla u septembru, ali je sve pokvarila povreda leđa, koja ga je u potpunosti izbacila iz ritma, pa je ostao bez garantovanog mesta u timu.

Dobra stvar za Bilbao je to što bi na Merina, za razliku od Martineza, mogli da računaju i u Ligi Evrope. Merino je rođen u Pamploni, čime je ispunio još jedan uslov da kao rođeni Bask nosi dres Atletik Bilbaa.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPremijer ligaMikel MerinoAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara