""
""

Bude se i Tigrovi! Hal sprema dva velika pojačanja za još jači napad

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.16. | 14:34

Sprema se nešto veliko za kraj prelaznog roka

Celo leto nije bilo ni traga, ni glasa od Hala, a sada bi u finišu prelaznog roka u klub mogla da stignu dva velika pojačanja. 

Izabrane vesti

I to oba u napadačkoj liniji, za još jaču ofanzivu. Jedno od najprijatnijih iznenađenja na startu Premijer lige poslalo je zvaničnu ponudu za centarfora Lorijana Benjamina Mukanđa u iznosu od 11.000.000 evra. Mukanđo je bio najubojitiji strelac Lorijana u Ligi 1 prošle sezone sa 13 ligaških golova i zasigurno bi bio veliko pojačanje za Tigrove. A kako je ušao u poslednju godinu ugovora, ovo je poslednja prilika za mali francuski klub da nešto i zaradi na Kameruncu. 

Ipak, najveću bitku Hal trenutno vodi za potpis najvećeg promašaja u istoriji Evertona, Umara Nijasea. Momak koji je potpuno podbacio od prelaska na Gudison prošle zime i dalje čeka da sazna kakva će njegova budućnosti biti, a jasno je da je ona daleko od Evertona koji je za njega platio gotovo 20.000.000 evra. 

Hal, naravno, nema taj novac da ponudi Karamelama, ali zato se nada da će uspeti da privoli klub iz Liverpula da prepusti Nijasea na jednogodišnju pozajmicu, uz punu obavezu plaćanja svih platnih obaveza. Bila bi to odlična situacija za sve strane. 

Za one koji ne znaju zašto Hal još nije doveo nijedno pojačanje ovog leta odgovor možete pronaći OVDE

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Umar NijasePremijer ligaLorijanLiga 1letnji prelazni rok 2016Hal sitiFrancuskaEvropaEvertonEngleskaBenjamin Mukanđo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara