""
""

Buđenje Atomskog Mrava čulo se do Turske: Bursa dolazi na derbi sa ponudom za Plavšića

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.17. | 16:58

Krilni vezista prošao preliminrano skeniranje protiv Spartaka

Četiri kola i jedna asistencija. To je učinak Srđana Plavšića ovog proleća, koji, vrlo verovatno, igra i najbolju polusezonu u Crvenoj zvezdi od kada je stigao na Marakanu.

Zvezdin Atomski Mrav je bio najbolji igrač šampiona u poslednjem prvenstvenom kolu protiv Rada. Koristi Srđan Plavšić šansu koju dobija od stručnog štaba, a koristi i kontinuitet dobrih igara da podigne tržišnu vrednost.

Izabrane vesti

Kako saznajemo predstavnici turske Burse nedavno su uživo posmatrali Plavšića tokom duela sa Spartakom i bili zadovoljni viđenim. Poslednji filter Srđan Plavšić bi trebalo da prođe tokom narednog 154.večitog derbija, pošto su ljudi iz Burse najavili da će narednog utorka zauzeti mesto u svečanoj loži Marakane.

Ukoliko Plavšić dobije još jednu pozitivnu ocenu, trebalo bi očekivati da predstavnici Burse odmah krenuo u akciju. Tačnije, već su najavili da će u tom slučaju izaći sa konkretnom ponudom za Srđana Plavšića.

Nezvanično, Zvezda bi za Srđana Plavšića mogla da inkasira nešto više od milion evra.

Crvena zvezda će ovog leta biti prinuđena da proda pojedine nosioce igre. Bursa može da zadovolji finansijski apetit kluba sa Marakane, ali... Moguće je da će u Crvenoj zvezdi sačekati Prvenstvo Evrope za mlade, pošto se očekuje da Plavšić bude na spisku Nenada Lalatovića. Dobrim igrama u Poljskoj, Atomski Mrav bi dodatno podigao tržišnu vrednost.

(Foto Star Sport)


tagovi

BursasporFK Crvena zvezdaEvropaSrbijaSrđan PlavšićSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara