""
""

Inter prokockao pobedu u Livornu, Guarin poklonio dva boda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.03.14. | 23:04

Neroazuri uz prvenac Ernaneša imali vođstvo od 2:0 u Toskani, ali su u drugom poluvremenu Paulinjo i Emeghara servirali gorku pilulu gostima

Inter se iz Livorna vraća samo sa bodom, iako je izgledalo da imaju sva tri u džepu. Neroazuri ni treće kolo zaredom nisu uspeli da ostvare trijumf u Seriji A, a bili su tako blizu... Livorno im je do sada bio redovna mušterija, imali su pet vezanih pobeda nad njima, imali su večeras posle prvih 45 i vođstvo od 2:0, ali sve uprskali u drugom delu igre i završeno je 2:2.

Izabrane vesti

Prvenac skupocenog zimskog pojačanja Ernaneša u dresu Intera je doneo vođstvo gostima. Brazilac je lukavo natrčao iz drugog plana i zakucao loptu u mrežu Livorna. Na isteku drugog poluvremena, Palasio je posle centaršuta Žonatana sa desnog krila ostao sam na drugoj stativi i lepim udarcem u suprotan ugao duplirao prednost čete Valtera Macarija. Niko tada nije mogao da pretpostavi da će Inter prokockati prednost od dva gola, jer su bili bolji rival, stvorili veći broj prilika, a blizu gola je bio i Zdravko Kuzmanović čiji strašan šut je golman Bardi krajnjim naporima izbio u korner...

Ipak, u 54. minutu je najbolji igrač Livorna Paulinjo postigao sjajan gol posle uigrane akcije iz kornera i vratio nadu Toskancima. Odmah posle gola, trener domaćih je u igru uveo i drugog napadača Inosenta Emegharu i upravo je Švajcarac nigerijskog porekla bio spasilac domaćih i fatalan za goste.

U 85. minutu Guarin je napravio glupost. Komplikovao je pored aut linije i kada nije znao šta da radi, vratio je povratnu loptu štoperima. Uradio je to loše, Emeghara je presekao pas i postigao izjednačujući gol. Pre toga je Inter imao sjajne prilike preko Guarina i Palasija, a u nadoknadi vremena je takođe imao dve sjajne prilike, preko Kuzmanovića i Bote. Međutim, ostalo je 2:2, a vredi istaći da je na golu Livornu blistao mladi golman Luka Bardi, inače pozajmljen iz Intera. Pored njega za Livorno su igrala još tri Interova pozajmljena igrača: M'Baje, Dankan i Belfodil i uspeli da zagorčaju život klubu koji im daje platu.

Inter je propustio priliku da se približi četvrtoplasiranoj Fiorentini na bod zaostatka, dok je Livorno osvojio značajan bod u borbi za opstanak u kolu u kojem su poraženi svi njihovi direktni rivali: asuolo, Katanija, Bolonja, Kjevo i sada su bod ispod crte.

SERIJA A - 31. KOLO

Subota:
Bolonja - Atalanta 0:2 (0:2)
/De Luka 22, Estigaribija 26/

Milan - Kjevo 3:0 (2:0)
/Baloteli 4, Kaka 28, 54/

Nedelja:
Sasuolo - Roma 0:2 (0:1)
/Destro 16, Bastos 90+6/

Torino - Kaljari 2:1 (1:0)
/El Kaduri 45, Ćerći 71 - Nene 77/

Sampdorija - Fiorentina 0:0

Verona - Đenova 3:0 (1:0)
/Donadel 35, Toni 88, 90/

Lacio - Parma 3:2 (1:1)
/Lulić 15, Klose 67, Kandreva 90 - Bjabijani 26, Sian 81ag/

Napoli - Juventus 2:0 (1:0)
/Kaljehon 37, Mertens 81/

Ponedeljak:
Udineze - Katanija 1:0 (0:0)
/Di Natale 68/

Livorno - Inter 2:2 (0:2)
/Paulinjo 54, Emeghara 85 - Ernaneš 37, Palasio 45+2/

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARodrigo PalasioPaulinjoLivornoItalijaInterInosent EmegharaGuarinEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara