"Penal za Partizan"
"Penal za Partizan"

Još malo o penalu u Šapcu: Oglasili se Pantić, Miletić, Kralj, čak i Stepandić (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.11.17. | 10:09

Različiti načini gledanja na istu stvar...

Penal za PartizanSvaku vuče na svoju stranu. Uvek bilo, uvek biće. Ako je reč o penalu, pa još u srpskom fudbalu, to garantovano deli mišljenja.

Bilo je tako i u nedeljnom matineu u Šapcu. Partizan je savladao Mačvu, golovima u finišu stigao do preokreta (3:1) i danas niko ne pominje igru, već se svi bave odlukom sudije Nenada Đokića da u 84. minutu dosudi jedanaesterac u korist crno-belih posle starta Igora Ristivojevića nad Danilom Pantićem.

Izabrane vesti

Po oceni mladog veziste gostujućeg tima - opravdano. Jer, kazuje, faul beka Mačve je postojao.
Primio sam loptu na grudi i osetio da me je neko udario. Gde? Gore. Gledao sam loptu. Bila je ispred mene. Osetio sam udarac i pao na zemlju. Na sudiji je bilo da oceni da li je jedanaesterac“, opisao je Sportskom žurnalu ključni detalj Danilo Pantić.

Nemanja R. Miletić sa saigračima posle gola JovanovićaJoš uverljiviji u analizi bio je njegov saigrač, štoper Nemanja R. Miletić, kome očigledno smeta što se odluke arbitara stavljaju pod lupu, a podsćamo da je u poslednjih pet prvenstvenih utakmica suđeno šest kaznenih udaraca za prvaka države.
Bio je penal! Sad smo gledali snimak. Diže se prašina svaki put. Sad niko ne sme da nam svira penal? I kad jeste i kad nije? Sudija je dobro video, čist penal“, kaže Miletić.

A u Mačvi totalno drugačije raspoloženje. I stav da delilac pravde iz Užica nije morao da pokaže na belu tačku u finišu utakmice.
Sumnjivo... Ne bih, ipak, da komentarišem“, tek u dve rečenice povodom jedanaesterca koji je u pogodak za 2:1 pretvorio Saša Ilić oglasio se Bojan Matić, napadač Šapčana.

Ivica KraljPredsednik povratnika u elitni rang, Ivica Kralj, pohvalio je atmosferu na stadionu kraj save (oko 7.000 gledalaca), ne i sudiju.
Ambijent za pamćenje. Spektakl u Šapcu i dobra predstava za gledanje.Na žalost, izgubili smo utakmicu. Zaslužili smo više. Pa dobro, da se nasmejem samo... Ne znam šta da vam kažem. Publika je rekla svoje“, dopunio je nekadašnji reprezentativac i golman Partizana.

Šapčani su okružili sudiju Nenada ĐokićaU loži stadiona bio je prisutan i čuveni košarkaški trener mIlovan Stepanić, inače rođeni Šapčanin, koji je u karijeri trenirao desetan srpskih klubova.
Partizan je u prvom poluvremenu bio očajan! Samo šansa Tavambe? Premalo od šampiona. Mačva je bila konkretnija. Partizan i Zvezda su povlašćeni i predstavljaju zlčo! Eto, u košarci, kad god sam igrao protiv večitih, još pre početka utakmice vodili su 10:0. Drago mi je da se Mačva vratila na velika vrata i što je Šabac pokazao da je grad sporta. Svaka čast Saši Iliću, ali kad je on najbolji, sa 40 godina, mlađi bi trebalo debelo da se zabrinu“, naglasio je u izjavi za Žurnal Milovan Stepandić.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

Bojan MatićDanilo PantićIvica KraljMačva ŠabacMilovan StepandićNenad ĐokićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara