""
""

Klop i Venger spremili po 100.000.000 evra, igrač bi radije u Liverpul

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.12.17. | 09:52

Klubovi traže zamene za Sančeza i Kutinja

Liverpul i Arsenal će možda u januaru, a skoro sigurno narednog leta ostati bez svojih zvezda Filipea Kutinja i Aleksisa Sančeza. Što znači da će morati da traže zamenu... A oboje su se nameračili na istog igrača - Tomu Lemara!

Izabrane vesti

Ofanzivni vezista Monaka je i prošlog leta bio želja Jirgena Klopa i Arsena Vengera. I tada su se očekivali odlasci Kutinja i Sančeza zbog čega je Lemar spreman kao zamena. Ipak, Monako nije želeo da ga proda ni za 90.000.000 evra iako je Francuz čekao na transfer. Kneževi su tokom leta ostali bez Mbapea, Silve, Mendija, Bakajoka i nisu želeli da prodaju i Lemara. Ali sada bi mogli da popuste...

Venger je odavno bacio oko na mladog zemljaka iako on nije prirodna zamena za Sančeza koji je ofanzivcniji. Ali bi kvalitetom mogao da nadoknadi odlazak Čileanca koji se dogovorio sa Mančester Siztijem za naredno leto. Lemar bi više bio prirodna zamena za Mesuta Ozila koji je takođe blizu odlaska. Ali može da pokrije i poziciju na levoj strani napada gde trenutno dejstvuje Sančez.

Istu poziciju mu je namenio i Jirgen Klop ako Kutinjo ode u Barselonu o čemu se opet naširoko priča. Ono što Klopu ide u prilog je da je igrač više zainteresovan za selidbu na Enfild nego na Emirate. Lemar bi radije u Liverpul jer tamo vidi bolju perspektivu nego u Arsenalu.

Oba kluba su spremna da izdvoje 90.000.000 funti za dovođenje Lemara, što je nešto iznad 101.000.000 evra. Monako bi sada mogao da prihvati jer ni Lemar ne igra ove jeseni kao pšrošle sezone. Neostavren transfer mu je očigledno uticao na formu, pa bi u Monaku mogli da procene kako je ovo poslednja prilika da dobiju preko 100.000.000 evra za reprezentativca Francuske. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksis SančezArsen VengerArsenalEngleskaFilipe KutinjoFrancuskaJirgen KlopLiga 1LiverpulMonakoPremijer ligaToma Lemar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara