Kolarov ga preporučio Zvezdi, Antonuči promovisan u Setubalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.01.20. | 17:19

Napadač Rome tražio inostrani angažman

Čim je Dejan Stanković došao u Zvezdu, rodila su se očekivanja da će stići na Marakanu i neko pojačanje iz Italije. Mediji sa Čizme su malo potom lansirali vest da je Aleksandar Kolarov preporučio crveno-belima Mirka Antonučija (20), krilnog napadača Rome, ali...

Mladi fudbaler je skrenuo iz Rima na neku drugu stranu Evrope. Antonuči je otišao na pozajmicu u Vitoriju Setubal, gde je danas promovisan medijima kao igrač od kojeg se očekuje da zablista u nastavku sezone.

Izabrane vesti

Dopada se novi klub i Antonučiju. Objasnio je novim poslodavcima i portugalskim medijima šta može da se očekuje od njega.
Želim da pomognem ovom klubu bogate istorije. Namera mi je da se izborim za što veću minutažu i da pomognem klubu da ostvari ciljeve za sezonu. Ja sam tip igrača koji uvek daje sve od sebe na terenu, koji pokušava da sprovede u delo sve ono što trener zahteva od njega“, opisao se Antonuči.

A, na sajtu Setubala su ovim rečima predstavili svoje poslednje pojačanje.
Brz, odličan tehničar, jak u igri jedan na jedan, Mirko Antonuči preferira igru u napadu po boku, ali može da pomogne i centralnom delu terena kao drugi napadač. On će biti još jedna napadačka opcija za trenera Hulija Velaskeza“, stoji na sajtu Setubala.

Bilo je i nekoliko klubova iz Serije B zainteresovano za mladog napadača Rome, ali on je želeo da se oproba preko granice. I izabrao je Portugaliju.

Foto: vfc.pt


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara