""
""

La Romareda spremna za Primeru: Saragosin veliki korak ka povratku u elitu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.06.15. | 22:02

Domaćin posle preokreta došao do značajnog trijumfa protiv Las Palmasa u prvom meču finala plej-ofa - 3:1

Na La Romaredi sve miriše na Primeru. Saragosa je na dobrom putu da se posle dve godine čekanja ponovo vrati u najviši rang španskog fudbala, pošto je večeras na svom terenu posle preokreta došla do značajne prednosti u prvom meču polufinala plej-ofa za promociju u najviši rang protiv Las Palmasa - 3:1 (1:1).

Izabrane vesti

Gost je u ovaj meč ušao posle serije od sedam utakmica bez poraza u drugoligaškom rangu, računajući i polufinale plej-ofa, a i ligaškom delu prvenstva je bio bolje plasioran na tabeli, pa je na krilima tog samopouzdanja u 20. minutu i došao do vođstva preko Žonatana Vijere.

Domaćinu je bilo potrebno isto toliko minuta da se konsoliduje na terenu, ali kada je Dijego Rito pet minuta pre kraja prvog dela igre izjednačio rezultat, Saragosa je u potpunosti zagospodarila na terenu.

Već u trećem minutu nastavka bilo je 2:1 za Saragosu. Prednost domaćinu doneo je Pedro, ali se ekipa Ranka Popovića tu nije zaustavila. Tražila je Saragpsa svoju šansu u završnici meča i konačno ju je dočekala u 75. minutu. Vilijan Hose postigao je treći pogodak za domaći tim, koji je ovim trijumfom praktično došao na korak od povratka u elitu, ali će se u revanšu i te kako pitati Las Palmas, koji 13 godina nije igrao u Primeri.


(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSaragosaPrimeraLas PalmasEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara