Lionov trnovit put: Sa gostovanja do polufinala! Samo da ne bude penala…

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.03.18. | 15:09

Domaćin u prethodne tri runde slavio kao gost, domaćin dva puta uzastopno prošao na penal ruletu

Lion u Kaenu traži plasman u polufinale Kupa Francuske, tamo gde su već otišli niželogaši Erbje i Šambli, odnosno skupoceni Pari Sen Žermen. Zanimljivo, ekipa Bruna Ženesija je put od 64 najbolja tima takmičenja do plasmana među osam odabranih prošla preko tri gostovanja (Nansi, Monako, Monpelje), pa ni ovo večerašnje u Kaenu (21.00) ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem.

Zanimljivo, domaćin je prolaske u 1/16 i osmini finala obezbedio posle dramatičnih penal serija, pa će verovatno biti u psihološkoj prednosti ukoliko se dođe do ruleta, ali će se daleko kvalitetniji gosti potruditi da u ovoj utakmici ne bude takve vrste uzbuđenja.

Izabrane vesti

Ken i Lion su ove sezone odigrali jedan meč u prvenstvu, i to pred kraj prošle godine kada je Lion slavio sa 2:1. Domaćin je optereć opstankom, osvojio je svega dva boda u tri poslednja kola, i to protiv sebi ravnih protivnika, pa bi mogao da se nađe u problemu u samom finišu sezone.

Lion je stabilizovao formu, ovo mu je prvi od ukupno tri vezana gostovanja i želi da ga započne na pravi način, pa verujemo u dvojku. Golovi su tradicija kada su u pitanju njihovi međusobni okršaji, ali bi ovoga puta moglo da ih bude manje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 5006 FRA K Caen - Olympique Lyon kmb 2&0-2 4,60
Ukupna kvota4,60

KUP FRANCUSKE - ČETVRTFINALE:

Erbje - Lans 0:0, penalima 4:2

Šambli - Strazbur 1:0 (0:0)

PSŽ - Marselj 3:0 (1:0)

21.00: (4,00) Kaen (3,45) Lion (1,85)

Foto: Action images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara