""
""

Lokomotiva slomila Volgu u finišu, Maikonu dovoljne samo dve sekunde! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.13. | 18:24

Pogotkom Šiškina u 87. minutu gost iz Moskve stigao do prva tri boda ove sezone

Odlaskom Slavena Bilića Lokomotiva igra kao preporođena! Posle onog senzacionalnog remija sa Anžijem u prvom kolu Premijer lige, ekipa iz prestonice Rusije savladala je Volgu rezultatom 2:1 i tako stigla do četvrtog boda u novoj sezoni. 

Mreže su mirovale sve do 63. minuta, iako je Lokomotiva više napadala, a onda je ulazak Maikona promenio sve. Iz igre je izašao Maksim Grigorijev, a 23-godišnjem krilnom napadaču bilo je potrebno samo nekoliko sekundi da postigne prvi pogodak na utakmici. Aleksandar Samedov odlično je izveo slobodan udarac se nekih 30-ak metara od gola, a Brazilac se najbolje snašao i matirao Abajeva.

Izabrane vesti

Međutim, radost gostiju nije dugo trajala, pošto je samo četiri minuta kasnije Mulumba Mukendi doneo izjednačenje posle jedne nesmotrene reakcije odbrane Lokomotive, a 28-godišnji centarfor je fenomenalnim volej udarcem doneo veliko slavlje navijačima i nadu u mogući preokret.

Ipak, do kraja utakmice gosti su uspeli da stignu do sva tri boda - strelac Roman Šiškin u 87. minutu iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca! Moglo je da bude i 3:1, samo da lopta koju je uputio Roman Pavljučenko nije pogodila stativu... Ipak, gosti iz Moskve mogu biti zadovoljni prikazanom igrom.

Nešto ranije Kuban je savladao Tom Tomsk identičnim rezultatom. Gosti su ekspresnom paljbom u samo sedam minuta stigli do dva gola prednosti. Prvo je mrežu zatresao Balde u 6. minutu, da bi Ozbiliz u 13. već duplirao prednost. Treba istaći da je najzaslužniji za oba pogotka bio Ivelin Popov, koji je bio asistent kod oba pogotka.

Tomsk je preko Pančenka u 24. minutu umanjio prednost Kubana, rezultat se do kraja meča nije menjao.

PREMIJER LIGA – 2. KOLO:

Petak:

Dinamo Moskva – Anži 2:1 (1:0)
/Solomatin 27, Voronjin 95 – Samba 83/

Subota:

Tom Tomsk – Kuban Krasnodar 1:2 (1:2)
/Pančenko 24, Balde 6, Ozbiliz 13/

Volga – Lokomotiva Moskva 1:2 (0:0)
/Mukendi 67 – Maikon 63, Šiškin 87/

Terek – Amkar Perm 1:1 (1:0)
/Lebedenko 12 - Jakubko 55/

Nedelja:

11.30 Rubin – Zenit
14.00 Ural – Spartak Moskva
18.00 Rostov – Krasnodar

Ponedeljak:

18.00 CSKA Moskva – Krila Sovjetov


tagovi

EvropaLokomotiva MoskvaMaikonPremijer ligaRusijaVolga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara