""
""

Lukaku u 89. minutu sprečio bruku u Briselu: Grčka završila sa devetoricom, ali slavi veliki bod! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.03.17. | 22:42

Grci imali u rukama veliku pobedu, ali su zadovoljni i sa polovinom plena (1:1), Kristijano Ronaldo se poigrao sa Mađarima (3:0)

Kostas Mitroglu je šokirao Brisel u 46. minutu utakmice, ali je favorizovana Belgija večeras je na stadionu Kralj Boduen uspela da osvoji jedan bod i sačuva lidersku poziciku u grupi H - 1:1 (0:0).

Izabrane vesti

Grci su odigrali još jedan izuzetno odgovoran meč, a ta odgovornost se na najbolji način ogledala kroz poslednjih 25 minuta utakmice, kada su sa igračem manje sve do 89. minutu uspevali da sačuvaju svoju mrežu, ali je onda Romelu Lukaku upotrebio svoju snagu i doneo veliki važan bod sastavu Roberta Martineza.

Grčka je ostala bez dva boda, u samoj nadoknadi vremena je ostala i bez Jorgosa Cavelasa, ali joj je i ovaj jedan od izuzetne važnosti, s obzirom da je tako ostala na drugom mestu, sa bodom više od trećeplasirane Bosne i Hercegovine. Beligijanci su čitavo drugo poluvreme stezali obruč pred golom Stefanosa Kapina, ali su najžešće napadali u nadoknadi vremena, kada su umalo stigli do sva tro boda.

Kristijano Ronaldo se poigrao sa Mađarima u Lisabonu. As Real Madrida postigao je dva gola u pobedi Portugalije nad selekcijom Bernda Štorka i dodatno približio sastav Fernanda Santosa Mundijalu u Rusiji - 3:0 (2:0).

Mađari su sasvim solidno otvorili meč, ali ih je totalno isekao vodeći tim Andrea Silve iz 32. minuta, nakon čega se potpuno raspala igra gostiju, što je lukavi Ronaldo surovo kaznio.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Kostas MitrogluKristijano Ronaldokvalifikacije za sp 2018reprezentativni fudbalRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara