""
""

Lukas Perez se vraća u Deportivo! Iz Arsenala nosi gorak ukus u ustima...

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.07.17. | 22:20

Sve zbog toga kako se Arsen Venger poneo prema njemu...

Lukas Perez u narednih nekoliko dana završiće neslavnu epizodu u Arsenalu, potvrđeno je iz više relevantnih izvora bliskih igraču, Arsenalu, ali i novom-starom klubu španskog ofanzivca - Deportiva.

Izabrane vesti

Iz Londona će poneti kofer sa najbitnijim stvarima i lošu uspomenu na transfer koji je trebalo da promeni karijeru. Umesto vrhunca, Perez je u Arsenalu doživeo strahoviti pad i gorak ukus u ustima zbog sve što mu je Arsen Venger priredio za bezmalo godinu dana. Od toga da francuski stručnjak ne ispuni obećanje i Lukasu obezbedi veliku minutažu, preko nedavnog poteza gde je Perezu oduzeo dres sa brojem "9" i dodelio ga 53.000.000 evra plaćenom Aleksandru Lakazetu. Iluzorno je porediti Lakazetovu i Perezovu klasu, ali je isto tako jasno da je Venger mogao i morao drugačije da reši stvari. Umesto toga ozbiljno je narušio hemiju i timski duh, navodno zbog toga Aleksis Sančez želi da ode iz Arsenala...

Perez će se vratiti na mesto gde je doživeo fudbalsku eksplodiju i preporučio se Vengeru - na Rijazor. Deportivo je za transfer spremio između 10.000.000 i 12.000.000 evra, što je Arsenal načelno prihvatio, a potvrda je stigla i od Perezovog menadžera.
"Deportivo je dostavio ponudu nedavno i sve će biti završeno brzo. Lukas hoće da igra više. On je srećan što će moći da se vrati u Deportivo, a ljut je na Arsenal. Kako i ne bi posle svega što mu se desilo".

Deportivo je nedavno zaista dostavio zvaničnu ponudu i Perezu i to desetogodišnji ugovor, koji podrazumeva i ulogu tehničkog sekretara kluba onog trenutka kada bude okačio kopačke o klin. Perezu se sama pomisao o povratku na Rijazor dopala i bez razmišljanja je istu prihvatio. 

Za Pereza su se kratko pominjali Bajer Leverkuzen i Marselj. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaLukas PerezPremijer ligaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara